Nimelt selgus värskest uuringust, et nii naised kui ka mehed paistavad vastassugupoolele atraktiivsemad, kui nende profiililt paistab välja, et tegemist on inimesega, kes armastab veeta aega värskes õhus ega räägi kunagi uue "tuttavaga" lastest ega seksist.

Lisaks paistad vastasugupoolele ihaldusväärsem, kui sulle meeldivad koduloomad, räägid oma sõpradest, perest, toidust ja tervisest.

"Nii meeste kui ka naiste jaoks tundusid meeldivamad need inimesed, kes naudivad värskes õhus toimetamist ning muusika ja kunstiga seotud tegevusi," selgitasid uuringut läbi viinud Glasgow ja Stirlingi ülikooli teadlased. "Samas, toidust/tervisest ja perekonnast/sõpradest rääkimine mõjus positiivselt ainult naiste puhul."

Uuringust selgus tõsiasi, et nii naiste kui meeste puhul kaudus vastassoo huvi, kui hakati rääkima seksist. Ja selgus ka juba varem tõestatud fakt, et naistega võrreldes otsisid mehed rohkem lühiajalisi suhteid, kus ei olnud vaja teineteisele liigselt pühenduda ja samuti sooviti sageli leida endale mitut kaaslast.

Kurb uudis on meil kõigile lapsevanematele: see muudab teid kohe vähem atraktiivseks ja muudab kaaslase leidmise keerulisemaks.

Naised ja mehed, jagage ka teie meile oma kogemusi tutvusmiäppidega! Kas sealt üldse on võimalik endale kaaslast leida? Milliste teemadega olete uue tuttava ära peletanud? Millest kõige parem rääkida on?

Allikas: The Sun