Elysia suudab oma tööga teenida kuni 82 tuhat eurot aastas ja väidab, et see töö on teinud ta väga õnnelikuks. Sellegipoolest tunnistab ta, et selle tegemiseks on vaja ka huumorimeelt. Ja sealjuures avaldas ta mõned veidrad soovid, mida kliendid, kes maksavad tema vaatamise eest 4.5 eurot minutis, esitanud on.

Alustuseks jagas Elysia oma kolleegi lugu, kellel oli klient, kelle fantaasiaks oli see, et keegi ta ära sööb ja teda erutaski mäng, kus ta teeskles, et on koogike ja kaamera taga olev naine sööb teda.

Paljud kliendid aga ei otsi seksuaalset rahuldust, vaid eelistavad "tüdruksõbra kogemust", kuigi eks Elysia näeb ikka vaeva, pannes selga seksika pesu ja veetes 20 minutit, et tõmmata pähe oma lemmik parukas.

Ühe lapse ema, kes lõpetas kooli eeskujulike tulemustega ja kelle IQ testi tulemus oli väga kõrge, tunnistab, et ta on sõltuvuses seksleludest, kulutades suure osa oma sissetulekust just nende peale ning seetõttu ei ole ta suutnud juba kolm aastat endale poiss-sõpra leida. Kui tal aga õnnestuks oma ellu armastust leida, seisaks ta silmitsi probleemiga, et tõenäoliselt ükski mees poleks tema tööst vaimustuses. Kuid ta on nõus oma tööst loobuma, kui ta suudaks muul viisil sama palju raha teenida.

Naise õnneks on tema ülejäänud perekond ja 6aastase poja isa väga toetavad tema karjäärivalikute suhtes, sest nad näevad, et naine ise on õnnelik. Elysia tunnistab, et see töö on muutnud teda keha suhtes enesekindlamaks ja seda eriti peale sünnitamist ning ta tunneb end nüüd "vabana".

Tema pisipoeg teab, et ema "müüb aluspesu" ja tema arvates on see väga naljakas. Kuid Elysia kardab, et tema poega võidakse hoopis narrima hakata, kui ta saab aru, mida ema veel raha teenimiseks teeb. "Mu ema oli lesbi ja mind kiusati selle tõttu palju," väitis ta. "Ainus asi, mida ma teha saan, on kasvatada teda selliselt, et ta ei hooliks, mida teised inimesed mõtlevad ja see ei loe."

Elysia näeb ennast kui edukat ärinaist ning ta suudab panna iga kuu kõrvale ca 6800 eurot. Aga möödunud nädalal kinkis ta endale sõbrapäevaks siiski 250 euro eest sekslelusid.