• Haki sibulat külma jooksva vee ääres.
  • Hoia sibulat hakkides vett suus.
  • Koori sibulaid lahtise akna ligidal.
  • Koori kraani all märjakskastetud sibulat.
  • Enne hakkima asumist tee sibul märjaks ja haki külma veega loputatud noaga, siis ei hakka sibul eeterlikke õlisid välja ajama, mis nutma ajavad. (Marju)
  • Kasuta koorimisel mäesuusaprille.
  • Alusta sibula koorimist juure vastaspoolelt, sest väidetavalt pidi just juureosa lõikamine tekitama ekstrapalju pisaraid.
  • Pane sibulat hakkima hakates esimene sibulaviil kõrva taha ja las see jääb sinna terveks hakkimise ajaks.
  • Pane mõlemale poole lõikelaua kõrvale põlema teeküünal.
  • Kui haige oled, siis pane sokkidesse sibularõngad, kuuma soola täis sokk ninajuurele ja nii paar õhtut järjest. Joo kibuvitsa-õiepunga teed ning kolmandal päeval pole haigusest märkigi. (Margoth)
  • Sibul ei lähe praadides kõrbema kui talle soola lisada. (Kadi)