1. Sa oled väsinud

Kalorid on energia. Kui sa ei tarbi piisavalt kaloreid, ei ole su kehal ka piisavalt energiat, mis tähendab, et tunnedki pidevalt tohutut väsimust.

2. Sul on kogu aeg liiga madal kehatemperatuur

Ka selle taga, et sul on pidevalt külm isegi nendes ruumides, kus kõigil teistel on hoopis palav, peitub sageli vähene kalorite tarbimine.

3. Kohvi joomine ajab sul südame pahaks

Me kõik teame, et vähene söömine ja liigne kofeiini tarbimine on halb kombo, aga kui tunned iiveldust ka peale ühte kruusitäit kohvi või paari kruusitäit musta teed, võib see olla märk sellest, et oleks aeg vahelduseks ka midagi süüa.

4. Su tujud kõiguvad üles-alla

Kas sa oled näljane ja vihane? Ärritud ilma põhjuseta? Või tunned end hoopis terve päeva tuimana? Ilma toiduta on meie ajul keeruline meie erinevaid emotsioone kontrolli all hoida.

5. Su kõht koriseb regulaarselt

Kui su kõht kipub pidevalt korisema, ei pruugi sa süüa nii tihti kui peaksid. Proovi tarbida suuremaid koguseid või lihtsalt süüa regulaarsemalt.

6. Sa tunned end lihtsalt halvasti

Mõned kõige tavapärasemad vähese toitumise sümptomid on nõrkus, pearinglus, peavalud ja väsimus. Põhimõtteliselt sa ei tunne end iseendana.

7. Su tsükkel on paigast ära

Ebaregulaarne menstruatsioonitsükkel võib olla samuti märk sellest, et su toitumine on paigast ära.

8. Sa ei suuda enam kaalust alla võtta

Varasemalt kadusid kilod nagu võluväel, aga nüüd ei ole juba pikka aega kaal langenud? Ka selles võib veidral kombel süüdi olla vähene toitumine. Su keha on nimelt hakanud varuma kaloreid, mida ta tavaliselt põletab.

Allikas: INSIDER