Selle avalduse tegi 21aastane mees muidugi hetkel, kui nende vahel lood eriti kuumaks hakkasid minema. Nimelt istus naine oma kutile kaksiraksi otsa — mehe lemmik asend -, aga too soovis hoopis kohti vahetada. “Ja siis ütles ta ootamatult, et ma ausalt ka ei ole selles väga hea. Jah… Sel hetkel mul küll enam mingit tuju jätkata ei olnud ja tahtsin, et ta selgitaks, mida ta silmas peab. Ta ütles, et ma olen liiga aeglane ja peaksin liigutama end väga kiiresti ja peaksin talle näitlema, et see kõik oleks pisut lõbusam. Ütlesin siis, et ma ei taha seda enam teha. Olen aus, nutsin hiljem tund aega tualetis end tühjaks.”

Naine tundis arusaadaval põhjusel piinlikkust, aga tal polnud veel õrna aimugi, mis sellele kõigele järgneb. Lugu veel kurvemaks muutes, saatis mees naisele videosid, et oma mõtteid paremini edasi anda. “Ta saatis mulle videosid öeldes: “Just seda ma mõtlesingi. Näed, kuidas see naine viskab oma juukseid ja näeb hea välja?!” Ta on ikka totaalne tobu ja arvab, et ta on hea inimene, et mind õpetab, et ma järgmine kord parem oleksin.”

Ilmselgelt ei ole keegi sellele noorele mehele veel selgitanud, et erootiliste videote mõte ei ole pakkuda mõnu näitlejatele, vaid vaatajale ning päris elus ikka nii tegelikult ei seksita…