Tüdrukuteõhtu on tavaliselt naiste jaoks kõige meeldejäävam sündmus enne abielu. Kõik sõbrannad tulevad kokku ja näevad ainult sinu nimel vaeva, milline luksus! Minu jaoks pidi see õhtu veel väga huvitav olema, sest mul on palju erinevaid sõbrannasid, kes olid kõik juba varem Facebooki grupivestluse kaudu tuttavaks saanud, jõudnud mitmeid kordi tülitseda ja lõpuks üle kivide ja kändude plaani paika pannud.

Nad olid valmistanud mitmeid keerukaid suupisteid, mõelnud välja ühtse riietusstiili, ja nad olid isegi palganud meikari ja fotograafi seda imelist õhtut jäädvustama. Nad olid nii palju vaeva näinud, et mina saaksin sellel ühel õhtul tunda end täiusliku printsessina.

Tuju oli mul sel õhtul natuke kehvavõitu, sest tulevane abikaasa oli kodus sõnad peale lugenud, et ma liiga palju ei jooks ja lollusi ei teeks. Olin talle nähvanud, et see on mu viimane õhtu lolluste jaoks ja ära läinud. Arvatavasti see tüli kodus viiski mind nende halbade otsusteni…

Juba linna poole sättides jõin ma liiga palju. Sõbrannad tahtsid, et ma saaksin kõike, mida iganes tahan, ja nii nad muudkui mu kiiresti tühjenevad pokaali täitsidki. Jõin kõike segamini. Linna jõudmist ma enam ei mäleta. Sõbrannad rääkisid pärast, et olin erinevates klubides meestelt shotte nuianud ja mitmetel neist süles istunud, samal ajal pehme keelega rääkides, et hakkan kohe abielluma, aga täna õhtul olen veel vaba. Peale seda olevat sõbrannad mu koju talutanud, sest hakkasin ebameeldivaks muutuma.

Ma olen nii kohutavalt kurb. See pidi olema parim õhtu mu elus, aga ma ei mäleta peale paari tunni mitte midagi. Kõik mu sõbrannade vaev lendas vastu taevast…

Rääkige kaasa: kuidas teie tüdrukuteõhtu möödus ja kas tegite midagi, mida siiamaani kahetsete?