Kui sa oled kindel, et sa ei mõtle draamasid niisama välja ja annad endast kõik, et õnnelik olla, aga ikka oled pigem kurvameelne, siis on suur võimalus, et sa teed vähemalt ühte nendest asjadest. Veel ei ole liiga hilja, et iseennast muuta ja hakata lõpuks oma suhet väärtustama. Probleemi tunnistamine on esimene samm paranemise teel.

Need on levinumad põhjused, miks naised on heas suhtes õnnetud:

1. Sa ei räägi päriselt välja seda, mida mõtled

See on üks kõige suurematest vigadest, mida naised teevad. Kui mees tunneb huvi, et kas sul on ikka kõik korras, ja sa ise teed valiku, et talle vastata turtsakalt: “jah, kõik on hästi”, siis see on sinu enda otsus. Mees on sinult juba uurinud, ta ei pea seda viis korda tegema, et sa lõpuks talle ennast avaksid. Kui sulle ei meeldi midagi, siis ütle see välja. Lihtne ja loogiline ning hoiab tülisid eemal.

2. Su kuulamisoskus vajaks hädasti paranemist

Suhtes vajavad mõlemad inimesed seda, et neid kuulataks. Kui mees kuulab sind päriselt ja arutab sinuga su probleeme ja püüab neile lahendusi otsida, siis oleks kena, kui sa ka temaga niimoodi käituksid. Sa võid ju solvunult mõelda, et kuulad teda, aga kui sa ikka tema rääkimise ajal mõtled omi asju, siis sa päriselt ei kuula, mis tal öelda on.

3. Sa ei oska enda eest seista

Igas suhtes on hetki, kus kaaslased üksteisega ei nõustu. Sellest ei ole midagi, aga kui alati jääb mehe arvamus peale, ei ole ka see õige. Mees ei pruugi seda isegi tahtlikult teha. Kuid kui kujunebki välja nii, et mees harjub ära, et temale jääb alati õigus, siis hiljem on juba palju raskem seda muuta. Kui sul on kindel seisukoht ja põhimõte, siis seisa selle eest.

4. Sul ei ole mehega ühiseid eesmärke

Loomulikult ei pea kõike koos tegema. Aga kui te olete ainult eraldi, siis te kasvate lahku. Ühised eesmärgid võivad olla väikesed, näiteks panustate iga nädal ühte kohtinguõhtusse. Kui see toimib, saate vaikselt edasi liikuda suuremate eesmärkide poole.

5. Sa ei paku oma mehele emotsionaalset tuge

Naised on täiesti kindlad, et mees peaks olema nende kalju ja õlg, mille naljal nutta, kui on kurb või halb. Aga enamik naisi ei mõista, et meestel on samuti nõrkusehetki ja nendel momentidel oleks vaja, et naine hoolitseks mehe eest samamoodi nagu tema eest on hoolitsetud. Kui sa ei ole oma mehe jaoks olemas, ei taha tema varsti sinu jaoks ka olla. Nii see lihtsalt on. Hoolivus peab olema vastastikune.

6. Teil ei ole mehega sõprussuhet

Te võite ju olla äärmiselt romantilised, aga kui teid ei seo midagi peale seksi ja õrnutsemise, on asi mäda. Parim variant suhtes on, kui paarike on enne armumist sõbrad. Kui seda aga olnud ei ole, on vaja oma armastatuga õppida sõbraks saama.

Allikas: YourTango