Mehe kehakeemia läheb peale orgasmi paigast ära. Orgasmiga vabaneb mehe kehas biokeemiline prolaktiin, mis muudab mehe väga väsinuks. Kuna naised ei saa iga vahekorra ajal orgasmi, tundub see nende jaoks utoopiline. Mees aga on kõik oma kehas olevad jõuvarud suunanud orgasmi saavutamiseni ja kuna temal on see saabunud, ei soovi ta enam arutada tulevikuplaanide ja igapäevaelu üle. Veel vähem viitsib mees füüsiliselt vaeva näha, ehk siis sinuga kaisutada.

Mees kaotab seksi ajal ka palju rohkem energiat, kui naine. Mistõttu tunnevad paljud naised peale seksi ennast hoopis erksamana kui varem, ja oleksid valmis tundide viisi aina kaisutama. Seksiterapeudid soovitavad samuti peale seksi kaisutada, see vallandab heaoluhormoone ja aitab paarikesel omavahel veelgi lähedasemaks saada.

Selleks, et naine saaks oma tahtmise ja oleks peale seksi õnnelikult kaisus, saab proovida kolme viisi:

1. Seksige enne hommiku-, lõuna- või õhtusööki. Mehed ei kannata tühja kõhtu ja arvatavasti ei ole tal mingit soovi peale seksi magama jääda, kui ta kõht on tühi. Peale söömist on ta nõus kaisutama, sest siis on kõik tema vajadused rahuldatud ja ta on õnnelik.

2. Planeeri kavalalt seks õhtusele ajale, näiteks täpselt enne tema lemmikseriaali. Ta ei taha kindlasti järgmist osa maha magada ja sina saad rahulikult tema kaisus pikutada, kuni tema oma sarja naudib. Sellel hetkel ei ole ta küll täielikult vaimselt kohal, aga abiks seegi.

3. Leppige mehega kokku kindel aeg peale seksi kaisutamiseks. Kui sina soovid, et see mõnulemine kestaks pool tundi ja mees oleks rahul viie minutiga, tehke kompromiss ja kaisutage umbes 15 minutit. Sel viisil peaks mõlemad pooled olema enam-vähem rahul.

Allikas: Reader’s digest