1. Arvad, et iga naise keha on täpselt samasugune

Lihtne on mõelda, et kui oled ühe naise suutnud keeleka abil seitsmendasse viia, siis oskad seda teha kõigile, aga sa eksid. "Igale vagiinale meeldivad erinevad asjad," kinnitab ka seksiõpetaja Kait Scalisi. "Ära eelda, et asjad, mis toimisid su eelmise partneri puhul, töötavad ka praeguse peal või et sul on olemas mõni vägev nipp, mis meeldib kõigile. Lõppude lõpuks pole seksi puhul "normaalset" olemas."

2. Unustad partnerilt küsida, mis talle meeldib

Suhtlemine on iga suhte puhul väga oluline ja sama kehtib naudingu pakkumise puhul. "Enne, kui asja kallale asud või tema suudlemise ajal, uuri kas see talle ikka meeldib," soovitab Scalisi. Ja palun ära mõtle üle! Piisab, kui küsid talt: "Ma tahan sind lakkuda, kuni sa mõnust karjuma hakkad. Kas sulle meeldiks see?"

3. Lähed liiga sügavale

Paljud mehed kipuvad keskenduma liiga palju vahekorrale, mistõttu võib juhtuda, et ka suuseksi ajal tundub neile, et nad peaksid oma keele sügavale naise vagiinasse toppima. Seda pole aga tingimata vaja, sest enamiku naiste mõnupunkt asub kliitori ümbruses.

4. Kiirustad

Võta suuseksi kui plaanideta autosõitu mööda Eestimaad: sa ei kiirusta, vaatad ringi ja avastad, mida põnevat tee ääres leidub. "Lõõgastu, jää mõneks ajaks paigale," kinnitab sekspert Andy Duran. "Sihtkohaga suuseks on kaunis teekond. Naudi vaatamisväärsusi ja lase endal nautiga kõiki maitseid, aroome ja naudinguid. Oraalseks on maraton, mitte sprint."

5. Sa ei ole piisavalt entusiastlik

Tead, mis teeb iga seksuaalse tegevuse veelgi paremaks? Teadmine, et inimene, kellega sa koos oled, naudib seda. Seetõttu oleks su kallimal kindlasti tore teada, et sa oled 100% asja juures ja ei soovi, et see lihtsalt kiiresti läbi saaks.

6. Unustad sõrmed appi võtta

Kuigi kogu etenduse staar on su keel, siis näpud on suurepärasteks kõrvalosatäitjateks. "Kasuta oma käsi rindade, reite sisekülgede, kõhu ja pepu silitamiseks või puusade all hoidmiseks, kui su partner ei püsi paigal," julgustab Scalisi. "Kasuta sõrmi ka häbememokkade lahus hoidmiseks, et pääseda kliitorile ja vagiinale lähemale.

7. Unustad kontrollida, kuidas su kallimal läheb

"Tõsta aeg-ajalt pea ja küsi, kuidas talle see meeldib, kas tal on hea olla või sooviks ta midagi muud," soovitab Scalisi. "Intensiivsemalt? Rohkem kliitorit? Ja kui ta annabki tagasisidet, olgu selleks siis "jõulisemalt", "natukene rohkem vasakule" või "ära peatu", siis palun, ole hea ja kuula. Ära võta seda kui kriitikat, vaid võimalust õppida, kuidas teda hulluks ajada."

Allikas: Fatherly