Veel mõne kuu eest kaalus Kevin 103 kg. Seda oli 20 kg võrra rohkem kui viis aastat varem, kui noormees oli sportliku kehaga ega kaevanud enesetunde üle. Viimase aasta jooksul püüdis ta eri viisidel vabaneda ülekaalust, mis oli mitme aasta jooksul märkamatult kogunenud. Aga see kõik oli edutu.

Ükski „imemeetod“ ei toiminud

„Nagu paljud teisedki, alustasin ilmselt kõige hirmsama viisiga salenemiseks ehk ma ei söönud rohkem kui nädal aega mitte midagi. Mõtlesin, et see on kiire ja lihtne, aga nii see ei olnud. Võtsin tõesti kaalust kiiresti paar kilo alla, ent pärast seda tekkis veel suurem isu ning kogu ülekaal tuli lihtsalt tagasi,“ räägib Kevin.

Järgnes veel mõni katse nn imemeetodeid kasutades. „See oli täiesti meeleheitlik: mitmesugused „salenemiskokteilid“ ja isegi rasvu „põletav“ vöö. Mulle tundub see nüüd endalegi naljakas. Sain aru, et see on ainult aja ja raha raiskamine,“ tunnistab Kevin.

Veel veetis Kevin mitu kuud jõusaalis, lootes, et trenni tegemine on õige lahendus. „Jah, aja jooksul tekkis tunne, et suudan end liigutada, ning lihasmass kasvas, kuid ülekaal ei vähenenud nii, nagu ma lootsin. Võtsin alla vaid umbes 4 kg, kuigi koormus ja jõusaalis veedetud aeg olid märkimisväärsed,“ jutustab mees.

Spetsialistide koostatud individuaalne salenemiskava

Kevinile sai selgeks, et liigsetest kilodest vabanemiseks on vaja mitte ainult tervislikku meetodit, vaid ka varasemast erinevat lähenemist. Ta otsustas võtta vastu 10fit.ee spetsialistide pakkumise ning nõustus katsumusega vabaneda ülekaalust tervislikult ja ennast vaevamata.

Mees täitis 10fit.ee veebisaidil testi, kus olid küsimused tervise ja harjumuste kohta. Kui spetsialistid olid teada saanud, mida ja kuidas Kevin valesti teeb, koostati salenemiskava ning menüü. Kevin võis individuaalset kava spetsialistiga nõu pidades muuta.

Pärast kava läbitegemist rõhutab Kevin, et varem oli tal olnud raske rangeid dieete järgida, kuid nüüd suutis ta programmi menüüst lihtsalt kinni pidada. „Kahe nädalaga muutusid püksid laiemaks, energiat tuli iga päevaga juurde ja tuju oli kogu aeg selline, nagu see polnud aastaid olnud,“ räägib Kevin oma tunnetest. Mehe kaal vähenes alguses väga kiiresti – kolme nädalaga 10 kg, pärast seda kaalulangus aga stabiliseerus ja ta võttis kolme kuuga alla 22 kg.

„Veendusin, et suhe 80% toitumine ja 20% füüsiline aktiivsus ei ole mingi müüt. See, mida sa sööd, on neli korda olulisem kui see, mitu tundi sa jõusaalis veedad. 10fiti menüüd õigesti järgides võib kiiresti saavutada suurepärase tulemuse!“ leiab Kevin.

„Olen saavutatu üle väga uhke ja rõõmus! Sõbrad küsivad kogu aeg, kuidas mul see õnnestus. Kõik tahavad minust eeskuju võtta,“ ütleb Kevin.

Kuidas tulemust kõige kergemini saavutada?

Kõige paremini läheb neil, kes ei karda alustada, kuigi varasem kogemus ei ole olnud edukas. Ka siis, kui kava ei järgita alati 100%, saavutatakse 10fit.ee toitumiskavaga tulemus järk-järgult ja garantiiga.

Toitumiskava näeb ette mitut söögikorda, mis on toitumisspetsialistide arvates parim režiim. Kuigi paljud kardavad nii sageli süüa, on see kõige tõhusam viis kaalus alla võtmiseks, sest see muudab kaalulanguse ühtlaseks ja kergeks ning võimaldab vältida ülekaalu tagasitulekut.

Jaga
Kommentaarid