Kui sa tunned ennast kõikidest nendest punktidest ära, oled sa arvatavasti oma mehele ideaalne elukaaslane. Kui teil on aga suhtes pidevalt probleeme ja mees ei tunne ennast armastatuna, siis tea, et neid omadusi ootab ta sinus avalduvat:

Mees soovib, et sa näitaksid välja, et tahad temaga koos olla

Kui sa oled suhtes, siis arvatavasti tahad ise ka tunda, et mees hoolib sinust. Kui sa ei suuda teistele inimestele välja näidata, et just see mees on sinu kallim, siis mõtle tõsiselt järele, kas teie suhtel on tulevikku. See, et sa ei soovi teistele inimestele oma suhtes olemist välja näidata, avaldub näiteks selles, et teiste inimeste juuresolekul lased sa kohe oma mehe käest lahti.

Mehe meelest võiks naine mitte karta oma tundeid välja näidata

Osasid naisi kutsutakse põhjusega jääkuningannaks. Sina ju ei taha olla üks neist? Jah, võib-olla oled sa minevikus haiget saanud sellega, et keegi on sulle öelnud, et sa oled liiga emotsionaalne, kuid nüüd on küll aeg sellest üle saada. Loomulikult ei soovi ükski mees, et sa hakkaksid kodus hüsteeritsema, aga kui sa üldse oma emotsioone välja ei näita, on ka see natukene veider.

Naine võiks alati anda endast parima

Mehed tahavad tunda, et naine pingutab suhtes olemise nimel. Kui mees näeb ise vaeva, aga naine samaga ei vasta, tekivad suured tülid, kus mõlemad pooled süüdistavad üksteist. Kui sa tunned, et sa ei ole viimasel ajal eriti vaeva näinud oma suhte nimel, siis võiks ju seda muuta. Suhe ei saa toimida, kui mõlemad pooled ei pinguta.

Mees tahab, et naine armastaks kogu südamest

Seda on muidugi naistel raske meestele tõestada, kui suur nende armastus meeste vastu on. Kuid pea meeles, et ka meestel on funktsioneeriv sisetunne. Kui sinu tunded elukaaslase vastu on jahenenud, saab ta sellest aru. Selle asemel, et seda varjata ja temas halbu tundeid tekitada, räägi sellest ja püüdke hoopis koos lahendus leida.

Allikas: YourTango