Ma saan aru küll, et ma kõlan nagu mingi totaalne kanaema praegu ja üldjuhul on need 12ndikud juba täiskasvanud inimesed, aga mingisugune kriitiline meel võiks neil endil või vähemalt nende lapsevanematel olla. Nimelt märkasin, et 1. klassi õpilased käekõrval sisenesid abituriendid aktusesaali ja kui poisid olid kõik viisakalt kas ülikonnas või vähemalt viigipükste ja triiksärgiga, siis tüdrukute rõivad olid seinast seina: oli viisakalt riides tüdrukuid ja oli ka selliseid, kelle seljas olevate riietega käisin mina kunagi reede õhtuti Hollywoodis tantsimas.

Tüdrukud, kui su seelik on ikka nii mini, et kann välgub või top nii nabakas, et rannas saaksid oma kõhu mõnusalt pruuniks päevitatud, siis see ei ole riietusese, mida panna selga 1. septembril toimuvale kooliaktusele. Ma ei olnud pahane, lihtsalt piinlikult naljakas oli ja nii mõnigi outfit tõi muige näole. Neid mini-mini seelikuid rikastas väga sageli ka üle 10 cm kontsaking, mida sa vist näedki tänapäeval ainult kooliaktusel, sest tänaval pole ma nii kõrgeid kingi ammu märganud. Ei tundunud just kõige mugavam variant...

Ma ei tea, kas ma nüüd eksin või oli ka mujal koolides sellist pilti näha? Eks sain isegi igasuguste moefopaade omal ajal hakkama.