Erksam silmameik

Sügisene silmameik trotsib oma mängulisusega tujukaid vihmahooge ja pakub värvikirevale lehemängule konkurentsi. Erksam silmameik lisab tasakaalustatud jumestusele põnevust. Sügistalvise hooajaga sobib väga hästi nii matt kui ka sätendav lauvärv, mis annab kombineerituna tulemuseks ergastatud mulje.

Volüümikad ripsmed

Hallist sügishooajast eristuvat silmameikki raamib volüümikas ripsmekaar. Sügisel annab ripsmetušš silmale ilmekust, rikkumata loomuliku jumestuse üldmuljet. Kindlasti ei tasu unustada ka alumist ripsmekaart ning seejuures pöörata tähelepanu sellele, et ripsmetušš ei pudiseks.

Kergelt toonitud niisutatud huuled

Sügistalviste meigitrendide hulka kuulub kahtlemata niisutav, kuid ka samal ajal õrnalt tooniv huulepulk. Ideaalne tulemus annab ühtlase katvuse, kerge läike ja niisutatud huuled. Huuletoote katvus võiks olla julgem kui toonitud huulepalsamil, aga loomulikum kui klassikalisel huulepulgal.

Kauni kumaga loomulik jumestus

Sügishooaega kaunistab loomulik jume, mille kontuur koos põse- ja särapuudriga annavad kerge ja tasakaalustatud kuma. Suvise järelkajana tervitab varasügis loomulikumat jumestust, tõstes esile põse-ja särapuudri kergust.