"Miks nii? Mida ma valesti tegin?" ahastab naine tavaliselt oma sõbrannadele, kes siis kõik koos kaastundlikult noogutavad kooris, et ei-ei, asi ei ole kindlasti mitte sinus, vaid mees ise ei saa aru, millest ta just ilma jäi. Et mitte ajada oma pead segi negatiivsete mõtete üleküllusega, siis me selgitame sulle, mis on need kaks lihtsat põhjust, miks mees sinuga enam ühendust ei suvatse võtta.

Kuna mehed on väga lihtsa mõtteviisiga olendid, siis sa oled nüüd kindlasti üllatunud, kui lihtsad need põhjused on. Sa kindlasti ootasid midag keerulisemat.

Mees ei taha sind enam näha, ta pole sinust huvitatud

Väga loogiline, kas pole? Kui mees ei ole enam kellestki huvitatud, siis ta lõpetab temaga suhtlemise. Võiks ju loota, et ta annab oma vähenenud huvist sulle viisakalt märku, et ka sina saaksid aru, mis toimub, aga seda on kahjuks liiga palju loodetud. Osad mehed küll ütlevad naisele, et sellest suhtest ei tule asja, aplaus neile, aga ära hellita lootust, et iga mees on selleks võimeline.

Mees on liiga ebakindel, et sulle tõtt öelda

...mistõttu on tema meelest palju toredam lahendus mitte midagi öelda. See mõtteviis paneb enamikke inimesi küll silmi pööritama, aga mis teha. Ju siis sa peaksid olema õnnelik, et see suhe sai lõpu enne, kui jõudis päris tõsiselt alata.

Allikas: YourTango