Naine nimega Liz on šokeeritud ja paneb kõikidele naistele südamele, et kui neil on veider sisetunne mõne mehe suhtes, siis seda tasuks kuulata, sest sisetunne ei valeta.

Ta oli seitse kuud koos olnud mehega, kellega ta kohtus läbi kohtinguäpi ja kelle nimi oli väidetavalt Albert. Nende suhe oli hea, kuid vahel tundis Liz, nagu Albert valetaks talle. Tihti ei klappinud midagi tema vabandustes, miks ta ei saa naist näha, ehkki kokkusaamine oli neil eelnevalt kokku lepitud.

Samuti avastas naine, et mehe perekonnanimi on erinev tema vendade ja isa omast, kelle Liz oli leidnud üles internetist.

Kuid ta oli nõus sellele kõigele läbi sõrmede vaatama, sest tema seljataha oli jäänud 14 aastat kestnud abielu, mis lõppes karmi lahutusega ja naine oli haavatud ning see suhe tegi talle samas ka palju head.

Kuid saabus ka tema piir. Ühel päeval läks Liz haiglasse toeks oma sõbrannale, kes pidi läbi tegema paar uuringut. Haiglas ringi jalutades ja oma sõbrannat oodates nägi Liz järsku teiselpool koridori oma poiss-sõpra naisega, kes nägi välja väga väsinud ja kandis haiglariideid. Liz sai kohe aru, et midagi on väga valesti.

"Ta oli mulle terve aeg valetanud ja mu sisetunne rääkis mulle terve aeg tõtt," ütles Liz. "Kuulsin, mis nimega kutsus tema naine Albertit ja see ei klappinud."

"Albert" saatis oma naise palatisse ja kiirustas siis välja, küsides Lizilt murelikult, ega ta midagi tema naisele ei ütle.

Liz oli väga šokeeritud, sest mehe poolt ei tulnud ühtegi vabandust. Kuid ta otsustas, et mehe naine ei ole milleski süüdi, lisaks olid nad just lapse saanud. Ta võttis vastu otsuse, et ta ei räägi naisele midagi ja saab ise hakkama.

Kuid sellega asi ei lõppenud. Liz ütleb, et "Albert" hakkas talle sõnumeid saatma, anudes teda, et naine ta tagasi võtaks. Ta oli nõus kohe oma abielu lahutama ja vastsündinud beebi maha jätma.

"Ta lubas, et ostab mulle maja ja auto, sest ta soovib lihtsalt üle kõige minuga koos olla."

Liz ütleb, et mees ei jätnud teda rahule. Ainuke asi, mis lõpuks toimis, oli Lizi ähvardus, et kui mees teda rahule ei jäta, saadab Liz mehe vendadele ja isale "Alberti" alastipildid, millega ta tihti naist kostitas.

Selle ähvarduse peale kadus mees jäädavalt ta elust.

"Õnneks ta blokeeris mind igaltpoolt ära, niiet isegi kui mulle tuleb kihk nuhkida, kas ta on ikka oma naise ja lapsega koos, ei saa ma seda teha," on Liz rahul

Liz soovib veel, et naised mõistaksid, et sellised mehed on uskumatult head manipuleerijad.

"Terve meie suhte jooksul rääkis ta mulle, et petmine on kõige hullem asi, mida inimesed teha saavad," ütles Liz.

Allikas: Daily Mail

Lugejad, kas te olete sellise manipulatsiooniga kokku puutunud?