Mehe jaoks võib see tunduda segadusse ajav. Mees ei ole ju midagi valesti öelnud ega teinud ja ootab seda kohtingut juba väga. Ta ei saa aru naise nii järsku muutunud tujust. Kui see tuleb nii äkitselt ja sa tunned, et tema mittetulemise põhjus on ilmselge vale, siis päris põhjus võib peituda hoopistükkis selles, et naisel on kohe-kohe algamas menstruatsioon või see on juba alanud.

Tekib küsimus, et miks naine lihtsalt päris põjust ei ütle? See vastus võib peituda mitmetes asjades. Näiteks kui te olete väga lühikest aega kohtamas käinud, häbeneb naine sellest teemast rääkida, sest see ei ole tema jaoks kõige mugavam. Kui te olete oma kohtingutega juba natukene kaugemasse staadiumisse jõudnud, ehk ka voodiseiklused ei ole teie jaoks midagi uudset, on suur võimalus, et naine ei taha sinuga veel päevade ajal voodisse ronida. Ta kardab, et mees ehmatab ära või ei ole sellest eriti huvitatud, mistõttu oleks parem seda teemat hetkel veel vältida.

Lisaks nendele põhjustele on palju naisi, kellele põhjustavad menstruatsioonivalud niivõrd suurt ebamugavust, et nad ei taha kodustki välja minna, veel vähem end ilusasti riidesse sättida ja ära meikida.

Niiet, kui kohtingu ära jätmine on ühekordne asi, ei ole mitte mingit põhjust muretsemiseks, eriti kui sa saad olla täiesti kindel, et sa tõesti ei ole midagi valesti teinud ega öelnud. Proovi olla mõistlik ja arusaav. Küll suhte arenendes hakkab naine sulle oma intiimsematest asjadest rääkima.

Allikas: Cosmopolitan