Madu peab loobuma paljudest soovidest ja kiusatustest, mis on teda seni tagasi tõmmanud. Pole vaja kadestada neid, kes on edukamad. Oma eesmärke tuleb endal saavutada.

Armastus. Armastus tuleb siis, kui seda ei oska oodatagi. Just nii juhtub Madude elus, kes on juba unustanud, millal viimati armusid. Suhted oma väljavalituga osutuvad mitte üksnes ilusateks ja õrnadeks, vaid ka vastupidavateks. Võib leida tõelise sõbra, kellel pole pretensioone ega tahtmist asuda Madu ümber tegema.

Uuel aastal peab Madu sagedamini kuulama ka mõistust, mitte ainult südant. Pole välistatud olukorrad, kui tahaks korraga kõik sinnapaika jätta ja kaduda. See on ilmselt tingitud ülekoormatusest tööl, kuhu kaob ka positiivne energia.

Pereinimestel tekib võimalus organiseerida ühine ettevõte. Keegi sugulastest aitab ka rahaliselt. Mõned Maod aga võivad lausa päranduse saada.

Ei tohi unustada, et elu kulgeb ja muutub pidevalt, seetõttu ei või paigale jääda. Välja peab mõtlema midagi uut, et oma liitu veelgi tugevamaks muuta.

Raha. Uuel aastal pole rahaline seis kuigi stabiilne. Peavalu teevad krediit, võlad ja ettenägematud kulutused. Kui aga olla moraalselt tugev ega halvendada olukorda, siis võib kenasti igast situatsioonist välja tulla. Pole välistatud suure summa kaotus. Oma rahakotil peab silma peal hoidma. Samuti ei tohi raha paigutada tundmatutesse projektidesse. Madu ei peaks jooksma kergelt saadud raha järel. Mahhinatsioonidesse langemisest aitab pääseda vana sõber, kes on ise mitmel korral sarnastesse olukordadesse langenud.

Horoskoop soovitab lähetustel viibides ning arvete koostamisel olla ettevaatlik. Kui on tarvis vahendeid üle kanda lähedasele inimesele või firmale, peab oleme äärmiselt tähelepanelik.
Töö. Mitte kõik siin maailmas ei saa olla karjääriredelil tõusjad, ent püüdma peab ikka. Maod peaksid uuel aastal selles suunas vähemalt katsetama. Eriti, kui on avanenud uued anded või tahaks olla teistest inimestest sõltumatu.

Kõik õnnestub, kui püüda ja olla uudishimulik.

Töö on Mao jaoks raske, ent põnev periood. Kui on soov töölt lahkuda, tuleb enne endale uus koht valmis otsida. Võimalik, et peab kvalifikatsiooni muutma ning omandama veel teisegi eriala.
Moes on Maod, kes mitte ainult ei unista kõrgest ametikohast, vaid teevad selle saamiseks kõik võimaliku. Seega – tööd tuleb teha nõrkemiseni.

Tervis. Uuel aastal peaks Madu planeerima oma kaksteist kuud nii, et igas kuus oleks koht tervise turgutamiseks. Liikumine, õige toitumine ja ettevaatlikkus spordiga tegelemisel – see on see, mida uuel aastal unustada ei tohi. Ja ei mingeid vabandusi, et pole aega või ei taha. Laiskus võib kõik ära rikkuda, sest selle järel tulevad külmetused, depressioon ning ammuste haiguste ägenemised. Ilma värske õhu, vee ja köögiviljasalatiteta on raskevõitu. Seetõttu tuleb oma päev täpselt ära planeerida. Kui aga profülaktika ununeb, siis pole vaja kurta nõrkuse üle.

Mao horoskoop 2020.a. kuude lõikes

  • Jaanuar nõuab ettevaatlikku tegutsemist sõltumata sellest, millisest eluvaldkonnast jutt käib.
  • Veebruar on riskeerimise aeg. See õigustab end isegi rahaasjades. Ometi ei tohi mõtlematult käituda.
  • Märts soovitab olla tähelepanelik, et õigel ajal aru saada, mis on elus viltu läinud.
  • Aprill on edukas aktiivsetele Madudele, kes ei maga maha saatuse poolt kingitud võimalusi.
  • Mai on periood, kui on parem keelduda aktiivsetest seisukohavõttudest. Nüüd peaks allavoolu ujuma.
  • Juuni on raske igaühele, kes otsustab end pühendada uutele algatustele, kaasa arvatud romantilised suhted.
  • Juuli on muutuste kuu. Kõik, mis praegu juhtub, peegeldub tulevikus. Nüüd tuleb kasuks ettevaatlik käitumine.
  • August on kuu, kui tekib võimalus oma raha kasulikult paigutada. Tudengid peaksid oma aja pühendama õppimisele – alale, kus on võimalus edu saavutada.
  • September kujuneb ebastabiilseks perioodiks. Kui on tarvis otsuseid vastu võtta, tuleb toetuda tervele mõistusele. Ei tohi impulsiivselt käituda.
  • Oktoober sunnib sukelduma töösse. Astunud suurde mängu, peab järgima oma printsiipe, vaatamata sellele, milliste argumentidega tahetakse Madu ümber veenda.
  • November kingib üksikutele südametele armastuse, pereinimestele aga veendumuse, et nad on valmis lapsevanemateks hakkama.
  • Detsember tuleb mööda saata lähedastega. Pole vaja kiirustada investeeringute tegemisega. Hoolega tuleb läbi mõelda iga rahaga seotud samm.

Madu 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2015