Uuel aastal peab Hobune puhkama tõeliselt lähedaste inimeste seltskonnas. Uusi tutvusi ei tarvitse vältida, ainult et nendest on vähe kasu. Vanad sõbrad, nii nagu ka teada-tuntud äripartnerid, mängivad Hobuse elus tähtsat rolli.

Armastus. 2020.aasta horoskoop soovitab Hobusele aeg maha võtta ja mõelda, miks ta pole senini peret loonud? Näib ju, et loodus on kinkinud talle nii kena välimuse kui ka intellekti, ometi pole ta elukaaslast leidnud. Võib olla käib otsimine vales kohas või on Hobune liiga nõudlik? Hetkelistest romaanidest on kahjuks vähe kasu. See kõik on mööduv ega anna lootust.

Tuleks üritada vaimselt muutuda, ning just siis kingib saatus õige partneri.

Uus aasta pakub palju võimalusi huvitavate ja sümpaatsete inimestega tutvumiseks.

Pereinimestele ei saa horoskoop anda konkreetset prognoosi. Kõik läheb vana rada pidi. Võimalik, et nii ongi parem. Saab end isoleerida konfliktidest ja emotsionaalsest agooniast.

Sugulastega ei maksa distantsi pidada, tuleb hoopiski lähedasemaks saada. Kevadel peab sagedamini suvilas koos puhkama, süvenemata seejuures töösse ja olmeprobleemidesse.

Raha. Uuel aastal Hobune ilma rahata ei jää. Ta avastab endas sellised anded, millest pole undki näinud. Kui nii, siis tuleb koguda kokku vajalikud dokumendid ja avada oma ettevõte. Ning raha hakkab jõena voolama.

Nii võib lausa maja ehitada ja uue autogi osta. Peamine — lähedaste suhtes peab olema heldekäeline. Kui läheb vaja abi, siis tuleb seda ka osutada.

Horoskoop soovitab Hobusele raha koguda, mitte liigselt ja mõttetult raisata. Võimalikud on suured tehingud, mis mitmekordistavad kapitali.

Seejuures ei tohi ära unustada puhkamist ja tervislikku toitumist.

Ootamatu tulu ja ka suure preemia saavad loomingulised Hobused. Nad on selle oma visa tööga välja teeninud. Paraku pole võimalik vältida mitmesuguseid kulutusi. Õigel ajal tuleb tasuda maksud, ja unustada ei tohi ka kokkuhoidu.

Töö. Et Hobune uuel aastal karjääriredelil edasi liiguks, on tarvis kindlalt haarata kinni kõigest uuest ja ebatavalisest. Abiks tuleb rikkalik kogemus ja tark lähenemine professionaalsetele probleemidele. Hobune ei karda probleeme, ta on õppinud neid ületama. Ent kõik see, mis on kunagi selgeks õpitud, kipub vananema. Nüüd tulevad kasuks osalemine kursustel ja seminaridel ning kohtumine tõeliste meistritega.

2020.aasta horoskoop ei tõota Hobusele just pilvitud taevast. Pilved tõusevad aeg-ajalt konkurentide näol. Ka kadestajaid on terve hulk, nemad üritavad aina kaikaid kodaratesse loopida.

Kui Hobune saavutab kõik, mida on plaaninud, siis peab ta suu kinni hoidma. Edu ei armasta lobamokki ning võib mingil hetkel Hobusele selja pöörata.

Ei maksa kiirustada dokumentidele ja lepingutele alla kirjutamisega. Intuitsioon on väärt omadus. Seda tuleb sagedamini kasutada, et teada saada, kuhupoole edasi liikuda.

Tervis. Horoskoop ei soovita ignoreerida ka kõige väiksemaid haiguse sümptomeid. Loomulikult ei tasu kohe kiirabi kutsuda, ent ettevaatlikkus pole liiast.

Välistatud ei ole probleemid nägemisega, liigestega ja neerudega. On loomulik, et kõike saab efektiivselt ravida; üksnes arsti valikusse tuleb tähelepanelikumalt suhtuda. Vastasel juhul võib aasta lõpuks saada endale allergia ning läheb vaja hulk tablette ja kõikvõimalikke protseduure.

Kui Hobune tahab elada ilma eriliste muredeta, tuleb tal oma organismi karastada. Seda eriti suvel, kui päikest on külluses ning loodus kutsub. Just siis on õige aeg puhkuseks.

Psüühilisel tasandil on olukord talutav, ent lõpetama peab igal põhjusel närveerimise. Seda enam, kui põhjused on alusetud.

Kõik probleemid on võimalik lahendada, ent mitte hüsteeria, närvide kulutamise ja unetuse abil.

Hobuse horoskoop 2020.aasta kuude lõikes

  • Jaanuar kujuneb heaks kuuks nendele Hobustele, kes ei laena raha ning ilmutavad rahaküsimustes ettevaatlikkust.
  • Veebruar on aeg, kus tuleb tervisele tähelepanu pöörata. Peab üle vaatama oma toitumisharjumused ja rohkem spordiga tegelema.
  • Märts kujuneb romantiliseks, ent vaid südameasjadesse kinni jääda pole ka mõistlik, muidu võib tööl õnnelinnust ilma jääda.
  • Aprill paneb Hobuse kannatuse proovile. Peab näitama, milleks võimeline ollakse. Hobuse tahtejõust sõltub tema tulevik.
  • Mai on täis raskusi. Hobune aga ületab kõik takistused kergesti.
  • Juuni on kuu, mis avab Hobuse ees terve rea uusi võimalusi.
  • Juuli paistab silma negatiivsusega, ent positiivseidki moment jagub. Hobuse positsioon sõltub nüüd tema ellusuhtumisest.
  • August oleks parem lähedastega veeta. Tuleb puhkusele minna. Tööl peab kolleegidega suheldes ettevaatlik olema. Mõned neist võivad üritada Hobust ära kasutada omakasu eesmärgil.
  • September sunnib keskenduma mitte eesmärgile, vaid progressile, mida Hobune on suuteline saavutama.
  • Oktoober on edukas neile, kes nii isiklikus kui ka professionaalses elus on ettevaatlikud.
  • November paneb tervise pärast muretsema. Tuleb teha kõik selleks, et mitte külmetuda.
  • Detsember väsitab. Nüüd on õige aeg puhata pere ja sõprade keskel.

Hobune 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026