Second Life võimaldab kasutajatel luua endale n-ö teine elu veebimaailmas ja sealt kaudu ka teiste inimestega suhelda ning just seal kohtuski nelja lapse ema Kelly mehega, kellega ta otsustas abielluda nii mängus kui ka päriselus.

Kelly mitmete tätoveeringutega kaetud Second Life karakter Serena töötas videomängus teenindajana digitaalses ööklubis ja 2016. aasta vana aasta õhtul kohtas ta seal klubis uut avatari nimega Staticmuseshe, kes kuulus ameeriklasele nimega Nick Von Asten.

Paar hakkas mängus kohtingutel käima ja nad veetsid 20 tundi päevas teineteisega suheldes, kuid Kelly kinnitas alguses oma abikaasale, et see on kõigest mäng ja ei mõjuta kuidagi tema päriselu. Kaks kuud hiljem ootas Serenat ja Staticmuseshe’i ees juba pulm ning sellele järgneva aasta jooksul armusid nende taga olevad Kelly ja Nick teineteisesse päriselt.

Kelly tõdes, et tema suhtest mehega, kellega ta üheksa aastat abielus oli, oli armastus juba ammu kadunud ja nii otsustaski ta lahutuse kasuks, et ta saaks abielluda hoopis Nickiga.

Kelly lendaski kõigest aasta peale Nickiga tutvumist 6400 kilomeetri kaugusele USAsse ja pidas Wisconsinsi osariigis maha päris pulmad. “Kui ma teda esimest korda nägin, tundsin, et mu hind on leidnud kaaslase — mu puuduva tükikese. See on täiuslik lugu täiusliku lõpuga,” rõõmustab naine. “Ma ei uskunud, et ta suudaks minusse armuda. Ma olen temast kümme aastat vanem, mitte väga sale ja mul on puue — paljude jaoks oleks see liig. Aga tema armastas mind esimesest kohtumisest alates. Mul vedas, ta on imeline.”

Vaata pilte paarikesest SIIT.