JÄÄR

Jäärad on linade vahel väga kirglikud ja emotsionaalsed ning neis peitub tohutult palju energiat. Nad tahavad oma partnerit taga ajada ja nende jaoks peitubki kogu lõbu just sealt ning tõelise naudingu saavad nad sellest, kui on oma partneri vallutanud.

Väga harva suudab keegi Jäära ära võrgutada, sest ta tahab ise ohjad haarata. Jäärad liiguvad kiiresti ja võivad sama kiiresti ka seksist tüdineda, nad jõuavad üsna kiiresti tippu, mistõttu on seks nendega sageli kiire, aga intensiivne.

Kui Jääral tuleb isu, ei hoia ta end kunagi tagasi.

Lemmik sekspoos: tagurpidi ratsutaja, et kontrollida oma partnerit täielikult

Libiido tase: 3/12 (1 on kõige kõrgem)

SÕNN

Sõnnid on kirglikud ja hoolivad, mistõttu võib nende partner lausa suudlustesse ja sensuaalsetesse puudutustesse uppuda. Nad on rohkem sensuaalsed kui seksuaalsed, mistõttu on nad eelmängus isegi paremad kui vahekorras.

Neile meeldib, kui neid hoitakse, paitatakse ja masseeritakse. Neis puudub spontaansus ja nad ei oota seksilt ilutulestikku ja seiklusi.

Lemmik sekspoos: misjonär

Libiido tase: 8/12

KAKSIKUD

Kaksikud on uudishimulikud ja suhtuvad seksi avatud meeltega. Nad on valmis proovima uusi asju ja oma seksuaalsusega eksperimenteerima.

Miski pole Kaksikute jaoks liiga tabu, aga täpselt nagu nad ei suuda pikalt ühele asjale keskenduda, võib ka nende libiido tase pidevalt muutuda, mistõttu peaks nende partneril alati plaan B olema valmis mõeldud, et Kaksikuid taas erutada.

Kaksikud armastavad rollimänge ja sekslelude kaasamist eelmängu, et õhkkond magamistoas võimalikult plahvatusohtlikuks muuta.

Lemmik sekspoos: partner siseneb põlvitades naise avatud jalgevahelt

Libiido tase: 10/12

VÄHK

Vähid on hoolivad ja tundlikud hinged, keda juhivad nende emotsioonid, mitte seksuaalne iha.

Nende jaoks peab seks olema turvaline ja hell. Vähk peab tundma, et temast hoolitakse ka linade vahel.

Vähid on kõige romantilisemad armastajad — keegi ei hoia sind nii nagu tema.

Lemmik sekspoos: istuvas asendis ratsutajatüdruk

Libiido tase: 9/12

LÕVI

Lõvid on kirglikud ja julged kaaslased, kes on ühtlasi magamistoas väga mängulised partnerid. Nad on loomingulised, romantilised ja lõbusad kaaslased, mistõttu toovad nad seksellu võimalikult palju põnevust ja ükski õhtu ei ole enam kunagi samasugune.

Lõvisid erutab inimkeha ilu ja kui nad leiavad kellegi, kes neid köidab, on nad koheselt erutunud ja tahavad kohe asja kallale asuda. Nad tahavad olukorda kontrollida, mistõttu ole valmis, et ta liigutab su keha nii nagu tema seda tahab. Võimalik, et sellega kaasneb ka pisut näksamist ja küünistamist.

Lemmik sekspoos: koerapoos

Libiido tase: 5/12

NEITSI

Neitsid on alati kahe jalaga maa peal ja väga taktitundelised inimesed, kelle eesmärk on oma kaaslastele meele järele olla. Nad ei ole samas väga head algatajad, mistõttu pead sa ise ohjad haarama.

Kuna neil pole väga kõrge libiido, piisab neile ka vaid kord nädalas seksimisest.

Lemmik sekspoos: näod vastamisi, püstises asendis duši all

Libiido tase: 12/12

KAALUD

Kaalud jumaldavad harmooniat ning nende jaoks on seks võimalus luua võimalikult kaunis kogemus. Nad tunnevad end seksides elavana ja teavad armatsemisest kõike. Nad tahavad oma partnerit hellitada, mistõttu on nad valmis sinu fantaasiaid vastu vaidlemata ellu viima.

Kuna Kaalud kipuvad oma partneritesse väga kiinduma, ei ole nendega ka ohtu, et nad ootamatult enda ellu mõne uue kallima leiaksid.

Metsiku kujutlusvõimega Kaalud armastavad mängida erootilisi mänge ja kogeda sügavat seksuaalset naudingut.

Lemmik sekspoos: erootiline V-poos (mees seisab ja naine paneb oma jalad üle mehe õlgade)

Libiido tase: 7/12

SKORPION

Skorpion on väga kirglik ja energiast pakatav tähemärk, kelles pulbitseb ülimalt tugev seksuaalne energia, mida teda ümbritsevad inimesed tunnevad.

Skorpione on lihtne võrgutada, sest nad vajavad emotsionaalset ja füüsilist sidet, et tunda end rahuldatuna, aga alati ei vaja nad seksi naudinguks, vaid partneriga intiimse sideme loomiseks.

Ole valmis, et Skorpion ületab piire ja viib seksi uuele tasemele, mistõttu võib oodata sellelt palju eksperimenteerimist.

Lemmik sekspoos: seisvas asendis 69

Libiido tase: 2/12

AMBUR

Amburite libiido on ülikõrge ning nad suhtuvad seksi alati optimistliku ja seikleva meelega. Ole valmis, et ta heidab sind voodis ringi ja te ei seksi ainult magamistoas. Ta on valmis seda tegema ka autos või värske õhu käes.

Seks ei ole Amburite jaoks emotsionaalne tegevus, vaid puhtalt füüsiline ja nad suhtuvad sellesse nagu sportlased treeningusse.

Lemmik sekspoos: tõstetud koerapoos, et nautida kiirust

Libiido tase: 1/12

KALJUKITS

Kaljukitsed on praktilise meelega ja alati kahe jalaga maa peal. Neil on vaja lõõgastumiseks regulaarselt seksida, aga nad ei vaja hullumeelset ja metsikut seksi, vaid hoopis midagi usaldusväärset ja nauditavat. Samas ei väsi nad kunagi, mistõttu ole valmis pikaks ööks.

Kaljukitsedel on ka vallatum pool, mistõttu ole valmis proovima erinevaid seksmänge.

Lemmik sekspoos: mees püsti, naine pea alaspidi, käed põrandal.

Libiido tase: 4/12

VEEVALAJA

Veevalajad on vabameelsed tähemärgid, kes vajavad oma seksuaalsuse avastamiseks palju ruumi. Nad on valmis alati midagi uut proovima, mistõttu ole valmis avastama oma sisemist seksuaalset hullukest ja unusta piirid.

Seks on Veevalaja jaoks naudingu kogemine, mitte emotsionaalne tegevus ja nad kipuvad oma vajadusi esikohale seadma.

Lemmik sekspoos: naise jalad mehe õlgadel

Libiido tase: 6/12

KALAD

Kalad on tundlikud ja unistajad ning nende seksiisu sõltub sellest, kui tugev on side partneriga.

Kui nad tunnevad end turvaliselt, kaotavad nad end sellesse naudingusse ära ja on valmis piire ületama. Samas peavad nad meeles hoidma, et kuigi partneri rahuldamine on suurepärane, peavad nad ka oma vajadusi esikohale seadma.

Lemmik sekspoos: lusikaasend

Libiido tase: 11/12