Naised, ärge raisake aega

Tutvumisportaalides kipuvad mehed saatma palju rohkem sõnumeid kui naised — see on fakt. Aga siinkohal kehtib sama reegel nagu kala püüdmisel: mida suurema võrgu sa merre heidad, seda suurem on tõenäosus, et kellegi ka kinni püüad. Siit võib pärineda ka ingliskeelne ütlus “there’s plenty of fish on the sea” ehk "meres on piisavalt kalu".

Samas me ju teame juba, et kvaliteet on tähtsam kui kvantiteet ning naised võivad veeta päevi kui mitte kuid tutvumisportaalides, et oodata ära oma prints valgel hobusel, kes neile sarmika privaatsõnumi saadab. Kuid nüüd on aeg lõpetada ootamine ja ise tegutsema hakata.

Naised, kes kirjutavad meestele esimesena, püüavad tähelepanu

Olenemata sellest, kui palju sõnumeid naistele saadetakse, nende keskmine vastamiste arv jääb üsna samaks. Meeste puhul on see aga hoopis erinev, sest mida rohkem sõnumeid nad saavad, seda rohkem nad neid ka saadavad ja naised võivad seda informatsiooni ära kasutada.

Uuringu järgi saavad naised 2.5 korda suurema tõenäosusega mehelt vastuse, kui nad ise esimese sammu teevad. Suurepärane, või mis? Lisaks võivad naised alustada vestlust nii nagu nemad seda soovivad, mistõttu jäävad ära kõik need labased vestluse alustamise väljendid, mida paljud mehed kasutama kipuvad.

Saad ise parema valiku teha

Siit edasi lähevad asjad huvitavamaks. OkCupidi uuringust selgus, et inimesed kirjutavad sageli neile, kes on palju seksikamad kui nad ise. Eriti just mehed kipuvad kirjutama naistele, kes on ca 17% atraktiivsemad kui kirja saatjad. Ja seetõttu on ju selge, et ka sina võid tutvumisäpis mehele sõnumit saates valida, kellele sa selle saadad ja see ei pea piirduma vaid välimusega. Lisaks saad läbi mõelda tema üleüldise kuvandi, näiteks sotsiaalse staatuse või hobid ja sellest võidad igal juhul

Suurem tõenäosus leida tõeline armastus

Enamiku inimeste jaoks, kes tutvumisportaalides käivad, on eesmärk leida pikem suhe ja hingesugulane ning jah, kui naine teeb ise esimese sammu, tõuseb selle leidmise tõenäosus koheselt.

Veel üks veebiportaal, The League viis läbi oma uuringu ja avastas, et üks suhe kolmest sai alguse nii, et naine kirjutas mehele esimesena.

Lugejad, mis teie arvate sellest, kui naine teeb esimese sammu? Naised, kas olete esimesena mehele kirjutanud? Jagage kogemust!