“Päeva ajal seksimine on suurepärane idee,” julgustab ka seksi ja suhete ekspert dr Tammy Nelson, lisades, et see on eriti oluline just praegu, kui COVID-19 meile ekstra stressi tekitab. “See on kroonilisem ja kauakestvam stress, mille puhul oleme n-ö “ellujäämise” režiimil ning kogeme intensiivseid emotsioone ja väsimust.” (Kõlab tuttavalt, või mis?)

Võid tunda end praegu, et sul pole midagi lõbusat ees ootamas ja et su elu on pea peale pööratud ning see stress võib sind õhtuks totaalselt ära väsitada, mistõttu on saanud löögi ka su seksielu.

Kuidas seda lahendada? Võtke lõunapausil aega seksimiseks, sest see on justkui tasuta suhteteraapia ja tujuparandaja.

“Tööpäeva ajal pommitatakse meid ärevust tekitavate uudislugudega pandeemiast ja tööga seotud probleemidest, mis tekitavad kõik stressi, mis on tervisele väga kahjulik,” selgitab tantraseksi terapeut ja suhtenõustaja Sarrah Rose. “Päeva ajal seksimine aitab stressi taset alandada.” Ja isegi, kui stress ega ärevus sind parasjagu ei mõjuta, on sul suure tõenäosusega igav, millest võivad tekkida rumalad tülid. Seks aitab aga pinget leevendada.

Aga kuidas mahutada seks igapäevasesse rutiini, kui su lapsed on kodus, pead kodukontoris töötama, pesu pesema ja koer suudab ka kogu aeg mingisuguse pahandusega hakkama saada? See ei kõla küll väga seksikalt, aga sa võid selleks spetsiaalse aja broneerida, täpselt nagu koosoleku või kohtumise.

“Need seksikohtingud ei juhtu suure tõenäosusega spontaanselt,” teab dr Nelson, kes soovitab seksida lõunapausidel mitu korda nädalas. Lisaks julgustab ta erootiliste üllatuste korraldamist, näiteks: tee meik, riieta end ilusatesse rõivastesse, pane jalga kontsakingad ja kohtu temaga magamistoas, köögis või kus iganes, kus teil on võimalik korraks intiimne hetk veeta.

Stressi ja ärevuse leevendamise kõrval näeb dr Nelson selles ka võimalust teie suhet tugevdada. “Kui olete piisavalt õnnelikud, et teil on ruumi ja aega, proovige kindlasti teineteisega suhelda ja pidage meeles, mis on tõeliselt oluline. Tuletage teineteisele meelde, et teil on olemas turvaline ja mõnus koht, kuhu peitu pugeda, kui väline elu tundub ebaturvaline ja ettearvamatu,” selgitab ta.

Allikas: Purewow