Skorpion

Kui on üks tähemärk, kes võiks sulle kinkida täiesti unustamatu orgasmi, siis selleks on Skorpion. Arvatakse, et kõikidest sodiaagimärkidest on tema kõige seksuaalsem ja tal on imelised oskused lüüa oma partneril voodis heas mõttes jalad täiesti alt ära. Kes kord juba Skorpioniga voodis on olnud, see tihtipeale kedagi teist enam ei tahagi.

Sõnn

Kes ihkab oma ellu romantikat, traditsiooni ja samas jalustrabavat seksi, siis täiuslikku paketti oskab pakkuda Sõnn. Ta armastab üllatada oma partnerit traditsioonilise ja romantilise õhtusöögiga, mis on maitsetest tulvil ning peale õhtusööki pakkuda voodis magustoitu, mis ületab kõikvõimalikud ootused. Samuti oletatakse, et Sõnn oskab pakkuda oma partnerile parimat eelmängu.

Ambur

Oled inimene, kes sooviks mõnikord tundide pikkust eelmängu, kus sind aeglaselt tippu viiakse, aga teinekord tahaksid lihtsalt, et keegi tuleks robustselt ja võtaks sind nii, et pärast mitu päeva jalad värisevad? Ambur on inimene, kes suudab täita kõik sinu soovunelmad. Ambur ei rahuldu enne, kui on suutnud oma kallimale kinkida imelise orgasmi.

Allikas: Times of India