Jäär — Sa oled impulsiivne

Sa oled esimene sodiaagimärkide seas ja käitud mõnikord üsna lapsikult. Sa oled üsna kannatamatu, kui sa ei saa oma tahtmist. Tulemärgina tahad sa pidevat tegevust ja tegutsed sageli (üsna tihti) mõtlematult. Jah, sa oled ambitsioonikas ja oma ala spetsialist, aga mõnikord oleks hea maha istuda ja mõtelda enne tegutsemist.

Sõnn — Sul on kange iseloom

Kõik tunnevad sinu kangekaelset iseloomu, mis läheb veelgi kaugemale — sa ei hakka mitte kunagi kompromisse tegema. Kui sul on mingi idee peas, siis ei taha sa seda muuta. Sama kindlalt ja kangekaelselt hoiad sa kinni oma harjumustest ja rutiinidest.

Kaksikud — Sa oled muutliku loomusega

Nagu Kaksikuid on kaks, on ka sinul kaks olemust. Kunagi ei tea, milline tuju sul hetkel on. Sa muudad üsna tihti ideid. Mõnel hommikul oled sa ühes asjas kindlalt veendunud, õhtuks aga oled juba arvamust muutnud. Su lähedastel pole sinuga kerge.

Vähk — Sa ootad, et teised kohtleksid sind nii, nagu sina neid kohtled

Kõik tunnevad sind kui head inimest. Sa oled alati valmis teisi aitama, ära kuulama, kaasa lööma tegemistes. See on ainult kiiduväärt, ainult et nendel kordadel, kui sina teistelt midagi ootad ja nemad kohe sind aidata ei saa, sa solvud. Sa võtad asju liiga isiklikult, aga tegelikult on asi selles, et kõik inimesed ei näita oma hoolivust välja nii nagu sina.

Lõvi — Sa vajad teiste tunnustust

Sageli öeldakse, et Lõvidele meeldib tähelepanu ja see on tõsi. Sulle meeldib, kui inimesed sind märkavad ja panevad tähele, et sa oled andekas ja kiidavad sind. Sinu enesehinnang sõltub suurel määral teiste heakskiidust, ent see võib sulle ka südamevalu kaasa tuua.

Neitsi — Sa oled pedant

Perfektsionism pole iseenesest halb, ainult et mõnedel kordadel võib see muutuda kinnisideeks. Sa pöörad liiga palju tähelepanu pisiasjadele ja võid tänu sellele näha ainult halba. Inimesed sinu ümber on väsinud, sest sa oled liiga kriitilise meelega iseenda vastu häälestatud ja sa näed ainult seda, mida teised halvasti teevad.

Kaalud — Sa oled liiga pretentsioonikas

Väga väike vahe eristab inimesi, kes on enesekindlad ja neid, kes peavad end teistest paremateks. Sa ei pea end muidugi sõna otsese mõttes teistest paremaks, aga sa oled sellest hoolimata veendunud, et just sinu arvamused ja maitseeelistused on teiste omadest paremad. Teised võivad tunda, et sa neid hukka mõistad, ehkki see nii ei ole.

Skorpion — Sa oled liiga tulise loomusega

Rahune maha, kallis Skorpion. Iga uus kohtumine ei ole saatuslik ja iga uus huviala ei ole sinu elutöö. Sinu kirglik ja pühendunud loomus muudab teeb sind samal ajal õrnaks, sest sa võtad kõike samamoodi ja oled tihti pettunud. Sa võtad kõike alati südamesse, ehkki sa ei tohiks.

Ambur — Sa oled liiga naiivne

Amburitel on sageli elus õnne. Tänu sellele unustab Ambur tihti, et mitte kõikidel inimestel ei ole tema vastu head kavatsused. Sa hakkad nii ruttu teisi usaldama, et annad ise teistele võimaluse oma headust ära kasutada.

Kaljukits — Sa rabad liiga palju tööd teha

Sinu tööeetika on väga kuulus ja see teeb sulle ainult au. Ainult et sa oled niivõrd keskendunud oma eesmärkidele, et unustad sageli eraelu ja isegi iseenda. Otsi rohkem tasakaalu.

Veevalaja — Sa armastad liiga palju oma iseseisvust

Iseseisvaks saamine on oluline, aga mitte sellisel määral. Veevalajatega on nii, et kui nende töö takistab neil teha seda, mida nad tahaksid, lähevad nad töölt minema. Kui suhe nõuab pingutusi ja kompromisse, lähed sa minema. Mis puutub suhetesse, siis su lähedastel on sageli tunne nagu ei loeks nad sinu silmis väga palju.

Kalad — Sa võtad kõike isiklikult

Muidugi ei ole võimalik elada nii paljude emotsioonidega nagu sinul seda on, kallis Kalade esindaja, aga ära unusta, et kogu maailm ei ole sinu vastu häälestatud. Veemärgina võtad sa kõike mitu korda tugevamalt ja selle tõttu ka mitu korda isiklikumalt. Kellegi lendu lastud kriitika või häiriv pilk ei tohiks olla kohe iga kord maailma lõpp!

Allikas: Kodused Lood