Jäär ja Ambur

Teie suve võtmesõnadeks on impulsiivsus ja täiesti spontaansed seiklused. Kesknädalane minek teise riigi otsa? Ei ole probleemi! Proovige mitte ära väsida, sest teie ideedel pole ei otsa ega äärt.

Sõnn ja Kaalud

See suvi läheb teile kalliks maksma, sest teil mõlemal on äärmiselt kallis maitse. Jahisõidud, hotellid, restoranides einestamised… Isegi kui sügisel haigutab rahakotis tühjus, siis on vähemalt, mida meenutada.

Kaksikud ja Veevalaja

Teid ootab ees imelik suvi veidrate seiklustega. Ühel hetkel avastate ennast peolt, teisel hetkel üksteise kaisus rannas päikeseloojangut vaatamas. Õhtusöögi jutuajamised muutuvad öisteks seiklusteks. Põnev!

Vähk ja Kaljukits

Teie suveromansist areneb tõenäoliselt välja pikaajaline suhe ja see on ju suurepärane. Võite tülitseda natukene rohkem kui teised siin esindatud paarid, aga nende tülidega laote endale tulevikuks vundamendi.

Lõvi ja Neitsi

See suvi saab olema elamusterohke ja täis õnne. Lõvi armastab lõbutseda ja oma positiivse olekuga suudab ta sütitada ka muidu nii tõsist Neitsit. Võib-olla olete alguses lihtsalt sõbrad, aga ajapikku areneb sellest välja huvitav seiklus.

Skorpion ja Kalad

Romantiline elevus teie sees on süttinud. Te ei suuda käsi teineteisest eemal hoida. Ees on ootamas suvi täis imelisi seksikaid juhtumeid ja erutust. Võib-olla avastate, et oletegi hingesugulased.

Allikas: Brit+Co