SKORPION

Selles tähtkujus sündinud naine on tõeliseks ohuks igale mehele, sest oma varvastel ta talluda ei lase. Ta on tugeva isiksusega ja iseseisev ning ei taha sõltuda mitte kellestki. Ta tunneb oma väärtust.

Kui mõni mees üritakski talle oma raha või positsiooniga muljet avaldada, siis teab see naine täpselt, kuidas sellisele mehele koht kätte näidata.

Ta on elava vaimuga ja intelligentne ning teab, kuidas lahendada probleeme veel enne, kui need hakkavad suhteid lõhkuma. Talle ei meeldi tühjad sõnad, ta usub üksnes tegusid.

Selleks, et talle muljet avaldada, peab kahekordselt pingutama ja vaeva nägema, sest oma väärtust see naine tunneb.

KAKSIKUD

Kaksikute tähtkujus sündinud naine teab, mida ta tahab ja millal ta seda tahab. Talle meeldib palju rääkida ning see on vestluskaaslase jaoks hea võimalus, et tema kohta palju õppida.

Oma tööd võtab ta tõsiselt ja ühtegi meest ta töö juures romantilises mõttes tähele ei pane. Ta on aukartustäratav, sest ta oskab oma probleeme lahendada nii, nagu poleks neid kunagi olemas olnud. Kuna tööl saadab teda edu ja ta ei vaja meest, kes teda täiendaks, siis suhtuvadki mehed temasse väga suure lugupidamisega.

Lisaks kõigele on tal väga hea välimus ja hea huumorimeel, mis lisab talle ainult võlu ja atraktiivsust juurde.

JÄÄR

Jäära tähtkujus sündinud naine on liider, kes ei karda seda ka välja näidata. Nii käitub ta oma erealus ja samuti ka ametialases elus ning teenib sellega ära kõikide austuse.

Kui keegi peaks talle küsimuse esitama, siis vastab ta siiralt ja sõnu valimata. Ta ütleb alati seda, mida ta mõtleb ja selle tõttu on ka vähe neid mehi, kes julgevad talle läheneda. Ta mõjub aukartustäratavalt just oma sõnade tõttu.

Ta on naine, eks teab, mida ta tahab ja ei lepi vähemaga kui väärib.

Oma suhetes ei järgi ta ühtegi reeglit. Ta kuulab oma sisemist häält, mis aitab tal alati võtta vastu kõige paremaid otsuseid.

Ta ei talu laiskust ega võta oma tutvusringkonda inimesi, kes midagi teha ei viitsi. Ta on alfa-naine, kelles on draakoniverd.

Allikas: Kodused Lood