Suurbritannias tegutsev vannitoatarvete e-pood Showerstoyou.co.uk lõi käed populaarse parfüümidele spetsialiseerunud veebikeskkonnaga Fragrantica.com ning nad uurisid aasta kõige popimaid lõhnasid ning nende ühiseid lõhnanoote.

Lisaks võtsid nad arvesse 3978 mehe ja 3742 naise arvamust, millest selgus, et naised eelistavad tunda meeste nahal puiduseid aroome ning 85% meestest tunnistasid, et neile meeldivad naiste kehadel kõige rohkem lillelõhnalised parfüümid.

Meeste silmis oli 2020. aasta kõige meeldivam naisteparfüüm Giorgio Armani My Way, milles tõepoolest peitub väga palju lillenoote, ning naiste jaoks oli kõige sensuaalsem meesteparfüüm Christian Diori Dior Homme 2020.

Kui panna kokku naisteparfüümide puhul TOP lõhnaomadused, siis meestele meeldivad need sellises järjestuses: lilleline, magus, puuviljane, vanillilõhnaline, tsitruseline, roosilõhnaline, aromaatne, puuderjas, valged lilleõied, kookos.

Naiste seksikuse TOP tuli aga selline: puidune, aromaatne, soojalt vürtsikas, värskelt vürtsikas, tsitruseline, ambrane, puuderjas, palsamjas, nahk, muskus.