Eraldatud

34 protsenti paaridest eelistas magada seljad vastamisi, näod teineteisest eemal nii, et nende vahele jäi ka pisut õhku. Kuigi see võib tähendada ka häid asju — näiteks, et teie suhtes on olemas turvatunne -, on see ka asend, mida kasutavad paljud paarid, kus üks teist poolt petab. Viimast seetõttu, et tal on hirm, et ehk lõhnab ta näiteks teise naise parfüümi järele ja võib seeläbi vahele jääda.

Seljasuudleja

Populaarsuselt teisel kohal (22% paaridest) on palju intiimsem asend, mille puhul paarid magavad küll seljad vastamisi, aga nii, et nende vahel pole üldse õhku ja ka nende jalad puutuvad kokku.

Lusikas

Lusikas on kõige populaarsem magamisasend värskelt suhte loonud paaridele. Peaaegu pooled uuringus osalejad tunnistasid, et kasutavad seda poosi siis, kui on kellegagi esimest korda seksinud. Samas ainult 16 protsenti püsisuhtes olevaid paare kasutavad seda, sest selles on keeruline uinuda.

Laiutaja

Nimi ütleb juba kõik ära — see on poos, kus üks pool haarab enda alla suurema osa voodist ning seda eelistavad 14 protsenti uuringus osalenutest.

Nahistaja

See on samuti populaarne magamisasend värskelt suhte loonud paaride seas. Nahistaja puhul toetab ühe partneri pea teise rinnale. Kuigi see on “mesinädalate faasis” populaarne poos, armastavad seda vaid kaheksa protsenti püsisuhtes olijatest.

Risti-rästi

Sarnaselt nahistajale eelistavad sedagi poosi värskelt suhtesse läinud paarid. Siinkohal magavad partnerid nii, et nad on totaalselt teineteise kaisus. Selles asendis on üsna keeruline magada, mistõttu eelistavad seda vaid kuus protsenti püsisuhtes olevatest paaridest.

“Magades haarab alateadvus meie kehade üle kontrolli, mistõttu võib meie kehakeel öelda nii mõndagi selle kohta, mis suhtes parasjagu toimub,” selgitab IllicitEncounters.com seksi ja suhete ekspert Jessica Leoni. “Paarid magavad suhte alguses üsna lähestikku ja hakkavad aja jooksul teineteisest kaugenema. See ei pruugi alati olla halb — kui suhtes on turvatunne, ei pea me ebamugava ja uinumist takistava magamisasendiga intiimsust tõestama. Ohumärk on see, kui muidu magate üsna lähestikku, aga siis järsku su kallim lülitub ümber “eraldatud” asendisse. See on märk sellest, et miskit on teoksil ja ta muretseb, et reetmismärgid paistavad hästi välja või mõtleb kellelegi teisele ja tõukab sind eemale. Pane tähele, kas ta läheb koju jõudes kohe duši alla või hambaid pesema.”