Minu lemmik võileivatort, mis alati on külaliste seas suisa hitt, on järgmine:

Varu endale meelepärane sai või leib (väga hästi sobib minu meelest Saib), lõika see kuubikuteks. Sega kausis hapukoor majoneesiga, lisa sinna hakitud (eelistatavalt nt hakklihamasinast läbi aetud) vorst või hästi sobib ka Talleggi suitsukanavõie, sega hoolikalt. Lisa saiakuubikud segule ning sega taaskord hoolega läbi.

Vooderda vorm toidukilega ning aseta kaunistuseks mõeldud köögiviljad või mida iganes soovid kasutada, sinna kilele (hästi sobivad paprikakuubikud, kurk jne).

Kui oled kaunistuse ära sättinud, aseta sellele ettevaatlikult (et kaunistus väga paigast ei läheks) saia-koore-vorstisegu. Silu kõik kenasti ära ning kata toidukilega. Lase vähemalt tunnike seista, et sai hästi läbi imbuks.

Eemalda pealmine toidukile ning kalluta võileivatort kandikule/taldrikule/alusele. Nüüd saad eemaldada ka alumise kile ja voila — juba kaunistatud mahlane ja maitsev võileivatort ongi valmis!