Puit — igavene klassika

Puidust tooted on Eestis üldiselt väga populaarsed. Põhjuseks on kindlasti asjaolu, et ühelt poolt on puit stiilne, teisalt vastupidav lahendus. Mõnda Eesti koju sattudes võime üsna kindlad olla, et enamik mööblist on valmistatud puidust. Mainimata, et kindlasti on puitmaterjalidest ka põrandad, trepid ja tihti ka laed. Inimesed armastavad puidu puhul just selle universaalsust ja suurepärast kvaliteeti. Veel on puidul järgmised suurepärased omadused:

  • Puidust tooted on kestvad ja vastupidavad ning puidust toodetele võite alati kindlad olla.
  • Puit on stiilne lahendus. Kui otsite lihtsat, ent kaunist lõpplahendust, siis võiks puit kahtlemata olla Teie esmane valik.
  • Puit on kauakestev ning sobilik koju, kus on väikesed lapsed ja koduloomad.

Kuidas puidust treppi valida?

Loomulikult ei ole iga puit sama hea kvaliteediga — mõni puitmaterjal on parem kui teine. Näiteks eelistatakse tihti tamme kui metsakuningat ning keegi ei kahtle tammepuidust toodete vastupidavuses. Loomulikult on tamm ka üsna hinnaline materjal. Vastupidiselt metsakuningale ei ole haavapuu sedavõrd heade omadustega, olles siiski üks enam levinud puidust materjal Eestis. Seda kindlasti haavapuidu soodsa hinna tõttu. Niisiis, valides endale koju puidust treppi, on oluline arvestada ka puidu sordiga.

  • Hinnake, kui järsku treppi Te oma koju soovite,
  • valige trepile sobiv laius
  • ning arvestage ka trepiastmete laiuse ja kõrgusega.

Kaunis trepp — kaunis kodu!

Jaga
Kommentaarid