Swimitation™ vann on peamiselt suunatud keskmisest suurematele ja luksuslikematele veekeskustele ja spadele. Tegemist on tugeva alternatiivi või täiendusega juba kasutuses olevatele mullivannidele ja ujutussüsteemidele. Tänu vanni laiale funktsionaalsusele on potentsiaalseteks klientideks ka raviasutused ning eraisikud.

Swimitation™ vann pakub suurepärast lõõgastus ja treenimisvõimalust privaatses keskkonnas. Kasutaja saab mõnusas soojas vees ilma takistusteta käsi ja jalgu liigutades hõljuda ilma, et tal oleks vajadust millestki kinni hoida. Hüdroteraapia vaba hõljumise tunne aitab rahustada närvisüsteemi, tõsta lihaste toonust ning lõdvestada pinges olevaid lihaseid. Spetsiaalselt välja töötatud treenimis- ja lõõgastusharjutused tagava, et protsessi käigus saavad tööd keha kõige olulisemad lihased. Vanni ergonoomiline treenimispink, mis järgib hoolikalt kehakuju tagab võimlemiseks maksimaalse mugavuse.
Swimitation™ vannis on alati selge ja puhas vesi ning isegi kõige tundlikumal nahal ei teki ärritust. Selleks kasutatakse spetsiaalseid lisaseadmeid, mis välistavad vajaduse vee puhastamiseks kloori või muid kemikaale kasutada.

Swimitation™ vanni madal kuju lisab turvalisust , lihtsustab selle kasutamist ning muudab vanni ökonoomseks. Toote maksimaalne vee kõrgus on kõigest 35 cm. Põhja kuju on optimeeritud maksimaalse vee kokkuhoiu saavutamiseks. Sellest tulenevalt on vanni veekulud võrreldes konkureerivate spa ja taastusravi toodetega märkimisväärselt soodsamad.

Kombineerides privaatset treenimisvõimalust ning suurepärast lõõgastumiskogemust, mille muudavad täiuslikuks vannis asuvad õhudüüsid ja meeleolukas valgustus, on Swimitation™ vann teerajajaks millegi täiesti uue sünnile.

Swimitation™ vanni tulevikuvisioon on idee lennujaamadesse paigaldada kapslid, kus on võimalik swimitationis lõõgastuda või treenida. Kapsel võiks kanda nime Swimitation Station või Swimitation Spa. Lennujaamas tekib reisijatel tihti piisavalt ooteaega, et kasutada Swimitationi teenust. Kapsel disainitakse kui väike mahuühik, kus on olemas nii eesruum, wc kui ka swimitationi ruum duššiga. Vannist on võimalus vaadata näiteks filmi, videoid, pilte, mis on kuvatud lakke. Interjöör on hele ja spa’lik. Välisviimistlus on kavandatud heledate ja tumedate toonide kontrastil.