Complex 5 - Kompleks 5 Stimuleeriv peanahahooldus

Lavendli, apelsini ja raudürdi eeterlike õlide kontsentraat. Ergutab peanaha ainevahetust, stimuleerib mikrovereringet,rikastab nahka hapnikuga, toidab ja tugevdab juuksejuurt. Tugevdab sarja teiste toodete toimet. Kanda tilkhaalval kuivale peanahale enne pesemist ja õrnalt masseerida, hoida 10-15 min. ja jätkata teiste Rene Furterer toodetega. Kasutada 1-2 korda nädalas.


CARTHAME INTENSIVE OIL SUPPLEMENT - Ravi kuivale peanahale ja kuivadele juustele.
Sisaldab apelsiini- ja saflooriõli, soja ekstrakti, vit.E. Toidab kuiva peanahka, taastab juuste pehmuse ja läike. Kanda peanahale ja juustele sektsioonide kaupa, hoida niiske sooja rätiku all 10-20 min. Pesta maha CARTHAME shampooniga. Kasutada 1 kord nädalas.

CARTHAME CREAM SHAMPOO- Kreemjas šampoon kuivale peanahale ja kuivadele paksudele juustele.
Peseb õrnalt peanahka ja juukseid, säilitab peanaha hüdrolipiidset kihti. Pesta juukseid üks kord. Kanda šampoon juustele veel kord, hoida 2-3 min, pesta maha. Kasutada 1 kord nädalas.

CARTHAME MILK SHAMPOO- Piimjas šampoon kuivale peanahale ja kuivadele juustele.
Pehmendab ja toidab kuivad juuksed. Jätab juuksed kohevaks ja annab läike. Soodustab soengu seadmist, juukseid on kergem kammida. Pesta juukseid üks kord. Kanda šampoon juustele veel kord, hoida 2-3 min, pesta maha. Kasutada 1 kord nädalas.

KARITE NOURISHING CONDITIONING CREAM - toitev balsam kuivadele ja kahjustatud juustele, annab neile ilusa läike ja kohevuse.
Kanda rätikuga kuivatatud juustele peale pesemist, hoida 5-10 min, kammida läbi ja pesta maha. Kasutada 1-2 korda nädalas.

CARTHAME NO-RINCE PROTECTIVE CREAM - Kaitsev kreem eriti kuivadele ning lõhestunud otstega juustele.
Pehmendab ja kaitseb juust, ei jäta juustele rasvast kihti. Kanda niisketele või kuivadele juustele. Mitte loputada. Sobib igapäevaseks kasutamiseks.

CURBICIA CLAY MASK ARGILLA - Mask rasvasele peanahale.
Tänu Curbicia ekstrakti, salvei- ja männiõli sisaldusele puhastab peanahka liigsest rasust ja reguleerib rasunäärmete talitlust. Kanda pesemata peanahale järk- järgult, lasta mõjuda 20 min (kõvastumiseni) ja pesta maha. Kasutada 1kord nädalas.

CURBICIA CREAM SHAMPOO - Kreemjas šampoon paksudele rasvastele juustele.
Peseb õrnalt juukseid, annab neile kohevust ja läike. Pesta juukseid üks kord ja loputada. Kanda shampoon juustele veel kord, vahustada ja hoida 2-3 min, pesta maha. Kasutada 1 kord nädalas. Sagedaseks pesemiseks kasutada RF6 šampooni.

CURBICIA MILK SHAMPOO - Piimjas shampoon õhukestele rasvastele juustele.
Peseb õrnalt juukseid, annab neile kohevust ja läike, puhastab peanahka liigsest rasust. Pesta juukseid üks kord. Kanda šampoon juustele veel kord, hoida 2-3 min, pesta maha. Kasutada 1-2 korda nädalas. Sagedaseks pesemiseks kasutada RF6 šampooni.

CURBICIA REBALANCING LOTION - Taastav losjoon rasvastele juustele.
Sisaldab kõrvitsaseemneõli, apelsini- ja rosmariinõli. Peatab rasu levimist juuksekarvale. Jätab juuksed kohevamaks, säravamaks ning kergendab soengu tegemist. Tugevdab Argilla Clay maski toimet. Kanda niisketele või kuivadele juustele, ei pesta maha. Võib kasutada iga päev.

MELALEUCA CONTROLLING GEL - Kõõmavastane ravigeel.
Sisaldab teepuuõli, millel on seente- ja bakteritevastane toime. Kampri-, apelsini- ja rosmariiniõli puhastavad peanahka ja vähendavad sügelemist. Kanda peanahale järk-järgult enne pesemist, hoida 10-15min, pesta maha MELALEUCA šampooniga vastavalt juuste tüübile. Kasutada 2 korda nädalas 4 nädalat.

MELALEUCA CONTROLLING SHAMPOO (DRY) - šampoon kuivale peanahale kõõmaga.
Puhastab peanahka kõõmast õrnalt, rahustab ja toidab peanahka. Pesta juukseid üks kord. Kanda šampoon juustele veel kord, hoida 2-3 min, pesta maha. Kasutada 2-3 korda nädalas 4 nädalat.

MELALEUCA CONTROLLING SHAMPOO (OILY) - šampoon rasvasele peanahale kõõmaga.
Puhastab õrnalt peanahka kõõmast, reguleerib rasunäärmete talitlust. Pesta juukseid üks kord. Kanda šampoon juustele veel kord, hoida 2-3 min, pesta maha. Kasutada 2-3 korda nädalas 4 nädalat.

RF 80 - Juuste väljalangemisvastane ravi.
Sobilik ajutise iseloomuga juuste väljalangemise korral, näiteks peale dieeti, stressi, sünnitust jne. Taimsed peptiidid, vit. A, F, B5, H tugevdavad juukse juurt ja pikendavad juuste kasvufaasi. Aminohaped, salvei ja sidruni eetetrlikud õlid stimuleerivad mikrovereringet ja soodustavad juuste kasvu. Kanda peanahale peale pesemist järk-järgult. Ei pesta maha. Kasutada 1 kord nädalas 3 kuud.

TRIPHASIC - Ravi progresseeruva juuste väljalangemise vastu.
Sisaldab aminoproteine, vit.A, B5, B6, PP, E, tsink, mis tugevdavad ja stimuleerivad juuste juured, pikendades juuste kasvufaasi. Kõrvitsaseemneõli reguleerib rasunäärmete talitlust. Apelsini ja lavendli eeterlikud õlisid stimuleerivad mikrovereringet ja soodustavad juuste kasvu. Enne kasutamist loksutada. Kanda pestud peanahale järk-järgult. Ei pesta maha. Kasutada esimesel kuul 2 korda nädalas, teisel ja kolmandal kuul 1 kord nädalas.

RF 6 - šampoon igapäevaseks kasutamiseks.
Sisaldab raudürdi ja lavendli eeterlikud õlisid. Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Peseb õrnalt, kaitseb peanahka, annab juustele kohevuse ja ilusa läike. Võib kasutada ravikuuride vahel.

Vitalfan - Toidulisand juuste väljalangemise vastu.
Spetsiaalselt välja valitud vitamiinid, aminohapped ja toitvaid elemendid mõjuvad juuksejuurt taastavalt, stimuleerivad juuste kasvu. Kasutada 2 kapslit hommikul söögi ajal 3 kuu jooksul.

ASTERA complex - Eeterlike õlide kompleks.
Rahustav ja stimuleeriv hooldus tundlikule peanahale. Sisaldab Astera taimset ekstrakti, eukalüpti, piparmündi ja kampri eeterlikud õlid, vit. A, E, F. Ergutab peanaha ainevahetust, rahustab ärritusi, toidab ja tugevdab juuksejuurt. Kanda kuivale peanahale enne pesemist järk-järgult, hoida 10 minutit, pesta maha. Kasutada 1-2 korda nädalas.

ASTERA MILK SHAMPOO- Rahustav piimjas šampoon tundlikule peanahale.
Võib kasutada ka kôige tundlikuma peanaha puhul, rahustab, annab juustele kohevuse ja läike. Pesta juukseid üks kord. Kanda šampooni juustele veel kord, hoida 2-3 min, pesta maha. Kasutada nii tihti kui vaja.

OKARA REPAIRING SHAMPOO - šampoon keemiliselt töödeldud juustele.
Tänu sojaproteiini sisaldusele taastab juukse struktuuri. Teeb juuksed läikivaks ja kohevaks. Pesta juukseid üks kord. Kanda šampooni juustele veel kord, hoida 2-3 min, pesta maha. Kasutada 2-3 korda nädalas. Sobib kõikidele juustetüüpidele.

OKARA RECONSTRUCTIVE TREATMENT MASK - Taastav mask keemiliselt töödeldud juustele.
Tänu sojaproteiini ja taimsete vahade sisaldusele taastab juukse struktuuri sügavalt. Kanda peale eelnevalt pestud juustele, hoida 5-10 min, pesta maha. Kasutada 1-2 korda nädalas.

OKARA REBALANCING SHAMPOO- šampoon värvitud juustele.
Peseb juukseid õrnalt, hoiab värvi. Tänu sojaproteiini sisaldusele taastab juuste struktuuri. Pesta juukseid üks kord. Kanda šampooni juustele veel kord, hoida 2-3min, loputada. Sobib kõikidele juustetüüpidele sagedaseks kasutamiseks.

OKARA NO-RINSE CONDITIONER. Kahefaasiline toitev palsam.
Spetsiaalselt välja töötatud kuivadele, nõrkadele, värvitud, keemiliselt töödeldud juustele. Toidab, niisutab ja kaitseb juukseid, taastades juuste struktuuri. Hõlbustab kammimist. Enne kasutamist loksutada, pihustada niisketele või kuivadele juustele. Mitte loputada! Võib kasutada nii tihti kui vaja.

FORTICEA SHAMPOO. Stimuleeriv šampoon.
Šampoon sisaldab apelsini, lavendli, rosmariini ja aedürdi eeterlikud õlid, vit.E, mis stimuleerivad peanaha mikrovereringet, parandavad juustekasvu ning tugevdavad juukseid. Kasutada koos RF80 või TRIPHASIC´uga. Pehme šampoon sobib igapäevaseks kasutamiseks. Kanda niisketele juustele, hoida 1-3 min, loputada.

INITIA Gentle Gloss Shampoo. Šampoon normaalsetele juustele.
Pehme šampoon sagedaseks kasutamiseks. Tänu apelsiiniõli ja vit. B5 sisaldusele annab ilusa läike, hõlbustab kammimist. Kanda ühtlaselt juustele ja korralikult loputada.

INITIA Volume Shampoo. Šampoon normaalsetele juustele, kalduvusega rasvasusele.
Pehme šampoon sagedaseks kasutamiseks.Tänu vit.B6 ja sidruniõli sisaldusele puhastab õrnalt peanahka ja juukseid. Annab juustele kohevuse ja ilusa läike.

FIORAVANTI FINISHING RINSE. Juuste loputusvedelik.
Sisaldab 15 taimset ekstrakti. Loputab juukseid pärast pesemist, eemaldab staatilist elektrit, annab juustele ilusa läike ja pehmuse. Pehmendab kõva vett. Kanda märgadele juustele, mitte loputada. Võib panna loputusvette. Eriti soovitatav rasvastele juustele.

FIORAVANTI DETANGLING CREAM RINSE. Kreem-balsam.
Toidab ja parandab kahjustatud juukseid ning säilitab juuste normaalse niiskuse. Samal ajal eemaldab staatilise elektri. Annab juustele läike, pehmuse, sära. Muudab juuksed paremini kammitavaks. Kanda pärast pesemist märgadele juustele, korralikult loputada.

FIORAVANTI FINISHING SPRITZ. Pihustiga juuksebalsam.
Sisaldab Anatideâ molekuli, mis kaitseb juukseid kuivaks muutumise eest, taastades juuste hüdrolipiidset kihti. Eemaldab staatilist elektrit. Regulaarsel kasutamisel juuksed muutuvad pehmemaks ja läikivaks. Sobib kõikidele juustetüüpidele. Pihustada märgadele juustele. Ei pesta maha.

FIORAVANTI NO FRIZZ GEL. Juuksegeel.
Sisaldab kirsipuu ja guari vaiku, mis silendavad lokke, pehmendavad juukseid, aitavad vältida juuste sassi minemist. Anatideâ kaitseb juukseid kuivamise eest, taastades juuste hüdrolipiidset kihti. Kanda pärast pesemist märgadele juustele. Ei pesta maha.

STYLING LINE "LES COIFFANTS"

FINISHING SPRAY. Tugev juukselakk.
Sisaldab B5-vitamiini ja Anatideâ molekuli, mis kaitseb juukseid kuivaks muutumise eest, taastades juuste hüdrolipiidset kihti. Annab juustele ilusa läike. Pihustada kuivadele juustele.

STYLING SPRAY. Tugev juukselakk.
Kerge juukselakk annab juustele kohevuse. Soodustab soengu modelleerimist. Tänu B5-vitamiini ja Anatideâ molekuli sisaldusele kaitseb juukseid kuivaks muutumise eest, taastades juuste hüdrolipiidset kihti. Annab juustele ilusa püsiva läike. Pihustada kuivadele juustele.

STYLING GEL. Kergelt fikseeriv modelleerimisgeel.
Geel kergendab soengu tegemist. Sisaldab B5-vitamiini ja Anatideâ molekuli, mis kaitseb juukseid kuivaks muutumise eest, taastades juuste hüdrolipiidset kihti, annab juustele ilusa läike.

SCULPTING GEL. Tugev juuksegeel.
Geel kergendab soengu elementide kujundamist. Sisaldab B5-vitamiini ja Anatideâ molekuli, mis kaitseb juukseid kuivaks muutumise eest, taastades juuste hüdrolipiidset kihti. Annab juustele ilusa läike.

VOLUMIZING MOUSSE. Tugev juuksevaht.
Lisab juustele kohevust ja kergendab soengu tegemist. Sisaldab B5-vitamiini ja Anatideâ molekuli, mis kaitseb juukseid kuivaks muutumise eest, annab juustele ilusa läike.