1. Mitmetesse toitudesse sattub veidi koka sülge, sest ta kasutab toidu proovimiseks korduvalt sama lusikat.

2. Pitsade valmistamine on kõige odavam ja nende juurdehindlus enamike toitudega võrreldes kõige kõrgem.

3. Maksad taimetoidumenüü eest rohkem, ehkki lihata valminud toidud on soodsamad kui need, milles on kasutatud ka liha.

4. Restoranid teavad, et kõige sagemini tellivad kliendid mitte kõige odavamat, vaid sellest järgmist veini — võid kindel olla, et selle veini hinnale on juurde lisatud üpris korralik protsent!

5. Päeva- ja erimenüüs on enamjaolt lihtsalt toiduained, millest restoran püüab vabaneda. Näiteks võivad need mõne päeva pärast aeguda.

6. Mitmes restoranis peetakse märkmikku, kuhu kirjutatakse üles kõik halvad, õelad ja kitsid kliendid.

7. Kui ettekandja on eriti põhjalik, jutukas või vastupidi, aeglane ja venitav, püüab ta su tähelepanu faktilt, et oled oma pastat 40 minutit oodanud, kõrvale juhtida.

8. Majavein, mida sulle pakutakse ei pruugi olla sama “majavein”, mis on inimestel kõrvallauas.

9. Naised on sagedasemad laudade broneerijad ja restoranide valijad, seega on ka menüüd disainitud just naistele mõeldes.

10. Mõnikord lisatakse arvele lisaasju ja lihtsalt loodetakse, et sa ei märka.

11. Laud, mida sulle pakutakse, sõltub suuresti su välimusest. Atraktiivsemad kliendid sätitakse nähtavamatele kohtadele ja akna alla.

12. Tellid pudeli veini ja tarbid ära vaid poole? Järgmisel päeval maksab keegi klaasitäie eest, mis valatud just sellest pudelist.

Kallis lugeja, kas oskad seda nimekirja täiendada?