Retsept: kõrvitsa-cappuccino supp gratineeritud Brie juustu ja musta leiva tšipsiga

 (4)
Retsept: kõrvitsa-cappuccino supp gratineeritud Brie juustu ja musta leiva tšipsiga
Bonaparte`i kõrvitsasuppPromo

Restoran Bonaparte jagab Naisteka lugejatega üht põnevat kõrvitsasupi retsepti. Antud kogustest saab supi neljale inimesele. Head isu!

Vaja läheb:
500 g muskaatkõrvitsat

200 g kartuleid

100 g mugulsibulat

2 küüslauguküünt

1 pakk rõõskkoort 35%

1 tl Dijon sinepit

soola, pipart maitse järgi

kaunistuseks tükike Brie juustu ja musta leiva tšipse.

Valmistamine:

Praadida sibul ja küüslauk. Keeta muskaatkõrvits ja kartul pehmeks.

Lisada sibul ja küüslauk.

Püreestada ning lisada maitseained ja rõõskoor. Lasta keema ja kaunistada Brie juustu, musta leiva tsipsi ja tüümianiga.