08.12.2014, 16:05
RETSEPT: pane verivorst hoopis koos šokolaadiga koogi sisse!
Markofka toidutoa perenaine Inga Paenurm on ühendanud verivorsti ja šokolaadi ning tulemuseks on üks üsnagi huvitav ja teistmoodi maitseelamus!
Šokolaadine verivorstikoogike
200 g šokolaad
100 g suhkur
1 sp lkakao
1 spl küpsetuspulber
4kanamuna
400 g Rakvere verivorst
200 g mandlijahu
Küpseta ahjus verivorst ja jahuta. Lõika peenikesteks kuubikuteks, sulata šokolaad, vahusta munavalge tugevaks vahuks. Aseta kaussi mandlijahu, suhkur, küpsetuspulber, suhkur, verivorst, purustatud muna kollane. Sega kõik omavahel läbi ja lisa tugev munavalge vaht vaiksete liigutustega. Aseta taigen küpsetusvormi ja küpseta 4 cm läbimööduga kooki 180 kraadil 45 minutit.