Vaja läheb:

300 g Leiburi Maiase piparmündiga või sidruni-tšilli piparkoogitainast
150 g toasooja võid
2 tl mett
100 g tumedat šokolaadi
naturaalset kakaopulbrit

Rulli tainas jahusel pinnal õhukeseks tainaringiks ning küpseta ahjus 175 kraadi juures seni, kuni piparkook on valmis*.

Lase jahtuda ning seejärel purusta saumikseriga peeneks.

Sega toasoe või ja mesi omavahel ning sega juurde piparkoogipuru.

Mikserda saumikseriga korra kogu segu veelkord üle.

Sulata šokolaaditükid vesivannil ning sega kokku piparkoogiseguga.

Lase tunnike külmas taheneda.

Seejärel vormi käte vahel segust pallikesed, veereta kakaopulbris ning hoia serveerimiseni külmas.

Proovi järele ning üllata oma peret ja sõpru!
 
*Need trühvlid saad valmistada ka juba valmis piparkookidest, otsi poeriiulilt Leiburi uusi piparmündiga või sidruni-tšilliga piparkooke!