Kui ootamatult on päev õhtusse jõudnud ja meenub, et õhtusöögiks ei ole kappi midagi jäänud, mida saaks kiirelt soojendada, tasub poest kaasa haarata ports kanakintse ning Maggi küpsetuskott, milles juba ka maitseained kokku segatud. Kartulid ja sibulad on tõenäoliselt kodus olemas ja nii saab kiirelt ja üsna vähese vaevaga valmistada igati maitsva argiõhtuse roa, mis maitseb ühtmoodi hästi nii lastele kui suurtele.

Maitset ja mahlasust võib lisada veel tibakese ketšupiga, mida pigista küpsetuskotti maitseainesegule lisaks. Muude maitsete eest hoolitsebki toosama küpsetuspakendisse peidetud maitseainete komplekt. Kartuli asemel või sellele lisaks võid küpsetuskotti panna ka muid köögivilju. Koos kanaga küpsedes on tulemuseks mõnusalt maitsestunud ahjuroog, mis elegantselt argiõhtu toiduvalmistamise mure lahendab.

Kanakoivad küpsetuskotis koos kartuli ja sibulaga
Kogus: 4-le

Vaja läheb:

700 g kanakoibi
1 pakk Maggi Idea mahlane kana meega komplekt (küpstuskott + maitseained)
500 g kartulit, vajadusel koorituna ja tükeldatuna
1-2 sibulat, sektoritena
2 sl Maggi ketšupit
Veidi õli
Värsket tilli, hakituna

Valmistamine:

Võta küpstuskott pakendist välja. Tõsta kotti kanakoivad, kartul, sibul ja ketšup. Kalla juurde ka veidi õli. Lisa komplektis olev maitseainesegu, sulge kott kaasas oleva sulguriga ning raputa kotti, et maitseained ühtlaselt jaotuksid. Tee koti sisse mõned augud, et küpsemise ajal eralduv aur kotist välja pääseks. Tõsta eelkuumutatud ahju 200 kraadi juurde alumisele plaadile nii, et küpsetuskott ei puutuks ahjuseinte ega küttelemendiga kokku. Küpseta ca 1 tund. Võta ahjust välja ja vala koti sisu ettevaatlikult kaussi või taldrikule. Maitseks puista peale värsket hakitud tilli.