01.08.2014, 15:00
RETSEPT: suvine suitsukana-maasikasalat
FOTO:
Rannamõisa kokk ja linnuliha.ee blogi perenaine Ragne Värk pakub välja ühe oma lemmiku suvesalati retsepti, mis on kerge ja sobib hästi palaval suvepäeval toidulauale. Salati valmistamiseks läheb aega ainult paarkümmend minutit, seetõttu ei pea maitsva õhtusöögi valmistamiseks ilusaid suveõhtuid pliidi ees veetma.
Suvine suitsukana-maasikasalat
neljale-viiele
1 väike jääkapsaspea
300 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
200 g suitsujuustu
500 g maasikaid
soola, pipart
Kaste:
4-5 sl hapukoort
meresoola
kõrvitsaseemneõli
Lõika jääsalat ja broilerikintsuliha tükkideks, tükelda maasikad ja lõika suitsujuustust sektorid. Sega kõik tükeldatud salatiaimed omavahel ning maitsesta soola ja pipraga. Maitsesta hapukoor soolaga (hapukoort pane vaid niipalju, et see seoks salati — 4-5 sl on täiesti piisav). Sega hapukoor salatisse. Kõige peale raputa salatile kõrvitsaseemneõli.
Head isu!