Kuidas limonaadi teha?

1. Sega kausis kokku rabarber, suhkur ja sidrunikoor.

2. Võta piisavalt suur pann, et kogu segu sinna ära mahuks ning aseta tulele. Kalla kausi sisu pannile ja oota, kuni see keema läheb.

3. Keera pliidi kuumus madalaks ja sega seni, kuni suhkur on täiesti sulanud ja rabarber hakkab lagunema ning mahla välja ajama. Selleks läheb umbes 10 minutit.

4. Eemalda pann kuumuselt ja vala segule juurde ka sidrunimahl. Sega!

5. Kalla kogu mass läbi sõela, et kõik kiud ja tükid vedelikust eemaldada. Jahuta.

Serveerimiseks sega 1 tassitäis saadud siirupit 3 tassitäie veega ja kalla jook jääga täidetud klaasidesse. Soovi korral võid kasutada ka mullivett, nii saad tõeliselt mõnusa kihiseva joogi!

Allikas: AllRecipes

Veel häid retsepte rabarberist: Kuus parimat rabarberikooki