neljale

800 kg Talleliha, 5x5 kuubik (iga sööja kohta üks)
5 Santa Maria vürtsi , purustatud
Santa Maria Tellicherry pipart, veskis
Santa Maria kivisoola, veskis
2 keskmist sibulat, sektoritena
6 küüslauguküünt
2 keskmist porgandit, kangidena
3 selleri vart, kangidena
1-2 pastinaaki, kangidena
2 Santa maria loorberilehte
500 ml tumedat õlut
500 ml kanapuljongit
50 g odrakruupi
½ potti värsket tüümiani

Kuumuta ahi 180 kraadini. Pruunista poti põhjas liha kuubikud, maitesta vürtsi, pipra ja soolaga. Tõsta liha kõrvale ja kuumuta potis köögivilju umb 10 minutit. Seejärel tõsta liha köögiviljadele, lisa õlu ja hauta kaaneta umb 10 min. Lisa puljong ja kuumuta keemiseni. Seejärel lisa odrakruup ja hauta kaane all ahjus 1 tundi, vajadusel eemalda kaas ja hauta veel umb 30 min. Enne serveerimist, maitsesta värske tüümianiga ja serveeri koheselt otse potist.