Talle meeldivad tuntud maitsed erilises võtmes. Näiteks kartuli ja heeringa puhul kasutab ta küll tuntud toiduaineid, kuid ebatavalise tekstuuri ja vormiga.

Heeringas ja kartul

Kartulipüree
500 g kartuleid
300 g võid
200 ml piima
soola

Auruta kartuleid 35 minutit, tambi pehmeks ja sega võiga ühtlaseks massiks. Lisa piim ja maitsesta soolaga.

Kartulikrõpsud
500 g kartuleid

Viiluta kooritud kartulid õhukesteks viiludeks. Kalla viiludele keevat puljongit ja lase neil neil jahtuda. Friti kartulilõigud 160 kraadises õlis, kuni need on krõbedad. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.

Heeringavõi
200 g heeringat
100 g tilli
100 g võid
0,6 l piima

Hoia tilli keevas piimas kolm minutit, seejärel jahuta maha jäävees ning pigista kuivaks. Blenderda till väikse koguse piimaga püreeks.
Seejärel püreesta eraldi blendris heeringas.
Sega kokku heeringapüree, tillipüree ja 100 g võid. Tõsta segu potti ja ilma läbi küpsetamata soojenda kiirelt enne serveerimist.

Dinner in the Sky toimub 12.-17. augustini Kunstiakadeemia väljakul (Tartu mnt 1). Peakokkadeks on prestiižse ja ülemaailmse kokandusvõistluse Bocuse d’Ori 2009. aasta võitja norralane Geir Skeie ning samal võistlusel 2011. aastal viienda koha saavutanud Soome kokk Matti Jämsen.