RETSEPT: Veikko kanasalat


RETSEPT: Veikko kanasalat
Maxima

Veikko kanasalat

• 200 g kana rinnafileed, tükeldatud, maitsesta soola-pipraga ja meelepäraste kuivatatud ü?rtidega

• 1 sl võid + 1 sl rapsiõli

• 200 g arbuusi või melonit, tükeldatud või pallikesteks vormitud

• 1 granaatõun, puhasta välja seemned

• 50 g halloumi- või fetajuustu, feta tükelda, halloumi grilli või prae

• soovi korral 2–3 sl röstitud seesami- vöi kõrvitsaseemneid, kuival pannil röstitud

Kaste

• 1 tl Dijoni sinepit + 2 tl vedelat mett + 2 sl valgeveiniäädikat + 2 sl sidrunimahla + 2 sl oliivi- või pähkliõli, klopi kõik ained ühtlaseks kastmeks. Prae kanafileed ja lase fooliumis järelküpseda (vajadusel 180-kraadises ahjus 10 minutit). Jahuta 10 minuti jagu ja viiluta suupärasteks paladeks. Sega kõik salatiained kastmega ja serveeri. Kaunista meelepäraste seemnetega.