Vaja läheb:

30 kooritud küüslauguküünt

pool tassi ekstra-neitsioliivõli

neljandik tassi sidrunimahla

neljandik tassi valget veiniäädikat

soola ja purustatud pipart

4 oreganovart või pool teelusikatäit kuivatatud orgeanot

Kuidas valmistada?

1. Võta keskmise suurusega kastrul ning täida see pooleldi veega. Aseta kuumale pinnale ning lase veel keema tõusta. Viska keeva vee hulka küüslauguküüned ning blanšeeri neid 5 minutit. Seejärel aseta küüslauk külma vette.

2. Sega kõik ülejäänud koostisained (välja arvatud värske oregano) blenderis massiks. Kui kasutad kuivatatud oreganot, siis pane ka see blenderisse.

3. Pane küüslauguküüned purki ning kalla neile peale blenderis valmistatud marinaad. Kui kasutad värskeid oreganovarsi, siis pane ka need purki. Kaaneta purk ning lase küüslaugul vähemalt viis päeva külmkapis marinaadis seista.

Head isu!

Allikas: Food.com