Saate toimetaja Raimo Kummeri sõnul otsiti sarja jõukat poissmeest nii eestlaste kui ka välismaalaste hulgast ning kõige paremaks kandidaadiks osutus just Roberto.

"Tegime valmis reklaamklipi, kuidas rikas ja uhke välismaa mees endale Eestist naist hakkab otsima, kutsusime Roberto siia ja näitasime talle seda reklaami,» meenutas Kummer Delfi Naistekale. "Roberto ütles selle kohta, et tal on ainult üks parandus – ta ei ole 33, vaid 31."

Videolõigus ütleb meeshääl järgmist:
Ta on 33-aastane.
Ta on pankur, ärimees ja kollektsionäär.
Tal on kodu nii Tallinnas, Itaalia mägedes kui ka Monacos.
Ta on Unistuste Poissmees, kes otsib endale armastus kogu eluks.
Sina, vallaline neiu, tule ja võida tema süda telesaates. Registreeru ja saada pildiga kiri.
Haara kinni võimalusest ja kirjuta kohe.

Vanus parandati ja reklaamklipp läks eetrisse just sellisena nagu siin näha ning kandis tööpealkirja "Poissmees". Roberto palus nädal hiljem teha saateformaadis korrektuure.

"Ta ütles, et tema äripartneritele ei meeldi, et ta poissmehe-saates osaleb, ja et see rikub tema mainet. Kuid Eesti glamuurseimat tüdrukut võib ta otsida küll," jutustas Kummer.

Küsisimusele, milline saab mehe meelest olema glamuuritari-saate sisu, vastanud Roberto: "Mullivannis võin nendega ikka käia."

Et mitte oma nime määrida, esitas Roberto tingimuse, mis puudutas vaid pealkirja, mitte saate sisu. "Poissmehest" sai "Unistuste printsess".