Ma muud ei kuule, et küll on ikka jube külm ja vihmane suvi… Eks see on muidugi tõsi. Olen tegelikult ka ise päikesearmastaja, aga selle aasta suve olen sellegipoolest kohe eriliselt nautinud.

Puhkust mul sel suvel saada polnud, kuna käisin talvel pikal päikesereisil. (Praegu saan aru, et see oli ainuõige tegu.) Nii et kujutan ette, kuidas ma kontoris ahastanud oleks, kui kogu aeg nii ilus ilm oleks olnud. Sel suvel aga on kujunenud nii — vähemalt mulle on jäänud selline mulje —, et argipäevadel on pilvine ja sajab vihma ning nädalavahetusteks tuleb päike välja. Tööinimese ideaalne suvi!

Lisaks on minu jaoks alati suvel tüütu olnud see, et hommikul läheb enda valmis sättimiseks poole rohkem aega, sest kleidi ja karvaste jalgadega ju välja minna ei taha — mis siis muud, kui muudkui raseeri end iga päev. Lisaks määri muudkui päikesekaitsekreemi, millest enamiku lõhn mind öökima ajab. Sel suvel olen neid tegevusi teinud ainult nädalavahetustel ja nädala sees käinud rahumeeli tööl, ilma põdemata, et suveajal mind kontoriseinad ümbritsevad.

Mõistan, et need, kellel suvel pikk puhkus, ehk nii rõõmsad pole kui mina, aga sellegipoolest kutsun üles ka sellisest suvest positiivset leidma!