Sinepitoon
Sinepikarva toon ei ole kindlasti kõigile ja kahvatu jume kõrval pole see ka teab kui meelitav värvivalik. Kui aga leiad, et see toon sobib just sulle, siis lase julgelt käia — see on just selle sügise värv! Vali ehk mõni kampsun, pluus või sall, millega oma muidu tumedatele sügisriietele pisut särtsu anda.

Retrohõngulised täpid
Ära pelga pisut vallatumaid mustreid ja kuula Marc Jacobsi ning Diane Von Furstenbergi sõna. Nemad ütlesid, et sel sügisel on moes just täpimuster. Kanna seda sallidel, seelikutel, kleitidel, triiksärkidel, juukseaksessuaaridel — kus iganes soovid!

Maksiseelikud
Pole mingi saladus, et maksikleidid ja -seelikud olid ka suvel palavalt armastatud, kuid sel sügisel on need eriti hinnas. Roberto Cavalli ütles, et maksi on õige tee, kui tahame näha välja glamuursed ja stiilsed. Tema kolleegid läksid aga sammu kaugemale ja kombineerisid maksiseelikut nahast saabaste ja kampsuniga. Niisiis, ära paki oma suvist pikka seelikut veel ära — proovi seda millegagi nõnda kombineerida, et sellega ka sügisel liiga jahe poleks.

Pitsdetailid
Seksikad, naiselikud ja pisut pruudilikud sitsi- ja pitsiriided on viimastel aastatel üha enam populaarsust kogunud. Läbipaistvatest pitspluusidest enam on hinnas jakid, särgid, kleidid ja seelikud, millel vaid tagasihoidlik pitsdetail, näiteks krae või pitsiline ääristus.

Pitsitav kaelaehe
Tihedalt kaela ümber olevad ehted on oma tee tagasi moemaailma leidnud. Mida suuremad ja silmapaistvamad, seda parem.

Pikad mantlid
Unusta põlve juures lõppevad mantlid ja haara pikema mantli järele, mis sahiseb, kui sa kõnnid ja lendleb, kui sa pöörad. Boonus? Pikad ja keskelt vööga seotud mantlid teevad su figuurile tõelise komplimendi ning hoiavad sind samal ajal soojas.

Lõhikud
Sel sügisel on lõhikud vallatult pikad. Peida miniseelikud kappi, sest selle sügise lubatuim pikkus lõppeb alles sääremarja juures. Jäta meelde — mida pikem seelik, seda pikem lõhik. Mida pikem lõhik, seda moodsam!

LOE KA:

Allikas: allwomenstalk.com