Võib-olla te mõtlete hetkel soojade riiete ostmisele, sest on parem osta talvemantel või kasukas ette, kui teha seda hiljem, siis, kui nagu alati ootamatult paugub pakane ja tuleb kaelamurdva kiirusega mööda poode joosta, otsides sobivaid riietusesemeid. Ja võib olla ka teistpidi: te siirdute lähiajal soojemasse kliimasse ja taipate, et ostaksite enne reisi rõõmuga paar kleiti. Aga kuidas, sest pole ju hooaeg?

Selgub, et Eesti turul on olemas poed, mis meist hoolivad ja annavad võimaluse teha selliseid oste varuks. Näiteks kauplustevõrgustik Baggys, mis juba pikka aega tegutseb meie tuntud kaubanduskeskustes ROCCA AL MARE, KRISTIINE ja ÜLEMISTE, samuti vanalinnas, Viru tänav 4. Sel kevadel avati selle võrgustiku uus internetipood www.baggys24.com, mis pakub suurepäraseid võimalusi “õigeks šoppamiseks”, see tähendab, et on võimalik teha sisseoste ette, ostes suvel talveriideid ja vastupidi.

Ärge unustage, et head brändid tegutsevad peamiselt ettetellimisel ning hooajal on hinnad kõrgemad ja nõutud suuruseid on raske leida. See-eest Baggys pakub suurepärast võimalust osta eelseisvaks hooajaks põhilised esemed varuks, kusjuures on võimalik osta kaupu hea hinnaga, ootamata suvist või talvist väljamüüki.

See on eriti oluline nende jaoks, kel ei ole šoppamiseks piisavalt aega. Samal ajal online pood — see on meeldiv ja mõõdukas viis sisseostude tegemiseks ja garderoobi uuendamiseks soodsa hinnaga. Ja seda saab teha kasvõi iga päev, sest aja arvuti taha istumiseks leiab alati!

Ühes uue hooaja algusega tulevad uued trendid! Ja uued sügis-talvised kollektsioonid ootavad teid kõigis kauplustes Baggys! Meie riietuses avaldate kindlasti vajalikku muljet kontoris, kohtamisel ja lihtsalt tänaval. Niisiis, lülitagem sisse kujutlusvõime ja ostkem varuks või mingem poodi, et tunda rõõmu uutest moetrendidest!

Kohtumiseni kauplustes Baggys ja baggys24.com!

Jaga
Kommentaarid