Enne kohtumist alla kulistatud energiajook ja elevus naise nägemisest lõppes kaubakeskuse ringil teiste masinatega ninapidi tõtt vaadates. Ega asjata öelda, et armumine viib viimase mõistuse peast! Kui sõidad, siis sõida. Armastus jäta autouksest väljapoole.

Minu poolt salamisi eeldatud vagura kodukana asemel koorus temas välja aina rohkem ahhetama panevaid jooni. Enamik aega õhtust hoidsingi oma mölapidamatuse käes kannatava suukese kinni ning lihtsalt kuulasin naise mõtteid ja eluseiklusi. Veel suurema aja ma mitte ainult ei kuulanud, vaid rahustasin end — see kõik oli kunagi ja nüüd oleme mõlemad vanemaks ja targemaks saanud.

Oleme mõlemad praeguseks hetkeks vastu võtnud otsuse — enda ilustamine tutvuse algul ei vii mitte kuhugi. Kogemused näitavad, et kukkumine tuleb liiga ränk. Sel põhjusel me üksteisele armu ei annagi ning kõik Naisteka nõuanded, mida deidil mitte teha, on meie deitidel reeglina sees. Kindlasti peab õhtu jooksul meie mõlema poolt mitu korda mainitud saama, mida mõni eks nõmedat tegi. Kirsina tordil suutsin esimese ühise klubiõhtu eel end lõviks juua, tantsupõrandal teise naisega tantsida ning poole peo pealt end koju haletsema lonkida. Kui kõik jamad juba alguses üksteise peal läbi teha, siis ei saa pinge enda halbade poolte peitmisest üle pea kasvada. Nüüd saabki kõik ainult paremaks minna, kuna minu kõige nõmedamad kombed on juba letile laotud.

Uue tuttava juures meeldib mulle enim tema võime kõige üle muiata ja rahulikuks jääda. Julgus iseenda üle nalja teha ja samal ajal endast lugu pidada. Pikka aega ajasin taga kahekümneseid näitsikuid ja olin löödud, kui mina neil järjekorras kolmekümne teise kandidaadina tiksusin.

Praegu tunnen end kordades paremini olles pjedestaalil tiba kõrgemal kohal. Ootamatult hakkab minugi huvi raugema pideva suhtluse järgi oma kolmekümne kahe kandidaadiga. Hakkab vist minustki inimene saama.