Esimene tiir sai tehtud värskelt vallaliseks jäädes. Sorisin oma telefonis ja Facebooki kontaktides, et mõni vana silmarõõm üles leida. Ühe päris korralike parameetritega neiu avastasingi ning minu suureks rõõmuks tuli ta juba järgmisel päeval kohtingule. Kinokavast sai välja valitud esilinastuv komöödia „Õed sõgedad“ ja seanss võis alata. Pärast filmi sai ääriveeri uuritud, kuidas oleks edasiste kohtumistega. Kiire külm dušš valati kaela — tundus, et naine polnud veel üle saanud sellest, et pool aastat varem talle korvi andsin püsisuhte olemasolu pärast. Sain kärmelt teada, et ei ole üldse tema maitse ning mida ometi ma endast mõtlen. Alles ju läksin elukaaslasest laiali ja mingiks lohutajaks ei kavatsenud deidikaaslane oma sõnul hakata. Võtsin värske info omaks, viskasin püssi õlale tagasi ja asusin uuesti jahile.

Jaht jätkus meie armastatud suhteportaalides. Sai uuesti loodud mõned kontod ning viisakad kirjad laiali saadetud. Kahekümnest kirjast tuli neli vastust ja reaalselt kokku sain ühe neiuga. Pärast esimest tutvumisringi värskes õhus kiitis naine mind heaks ning oli valmis kinno tulema. No, otse loomulikult oli ainuke normaalne film kavas komöödia sõgedate õdede seiklustest! Nii ma seal toolil kõikusin juba teist korda. Teadsin kõiki nalju ja paremaid kohti pikalt ette, kuid suutsin siiski mõne itsituse välja pigistada. Seekordne deit läks igati edukalt ning kaaslane avaldas soovi tihedamaks suhtluseks.

Öeldakse, et eksidel on sensor oma endiste suhtekaaslaste õnnelikkuse kohta. Olin lühikese ajaga end uuesti jalgele ajanud ja uue silmarõõmu leidnud. Sensorit kasutanud eksnaine lendas toa tagumisest nurgast kärmelt välja ja avaldas soovi kohtumiseks. Üllatus-üllatus, temagi soovis kuulsat sõgedate õdede filmi vaatama minna! Et mingid tunded tema vastu veel alles, ei hakanud minagi risti ette lööma ja nii ma seal saalis kolmandat korda maandusin.

Minu raske vaev sai tasutud ning meeleolukas nädalavahetus eksnaisega tõmbab töö juures näo siiani naerule. Julgegu nüüd naised öelda, et mehed nende nimel ei pinguta — kolm korda ühte ja sama filmi vaadata on paras kangelastegu!