Okei, päris tapma ei hakka, kuna Tartu vangla eriliselt ei meelita oma kraapiva okastraadi ning kõleda betooniga. Kuigi — süüa pidi seal paremini saama, kui mina seda teha oskan. Ja hea söögi nimel olen ennegi mõnda surnud suhet veel suust suhu hingamisega elustada püüdnud.

Pakun, et inimloomusesse on sisse kirjutatud vajadus olla hinnatud ning eriline vähemalt ühe isiku jaoks. Tähelepanunarkarite jaoks on muidugi vaja esineda igal hetkel ning tõmmata ka suvaliste möödujate pilgud endale. Ühe sellisega püüdsin sõber olla ning lõpuks viskas jõhkralt üle tema komme võõrastega tüli norida suvalistel ajahetkedel. Norija ise siis kleenuke naisterahvas ning tema ohvrid parajad jõmmid mehed. Pidevalt käis seltskonnas selle neiukese kussutamine ja tagasihoidmine, et ta järjekordse võimlemise peale sinist silma ei skooriks.

Kusjuures, selle sama neiukesega haakub tähelepanu saamise ja selle äravõtmise teema eriti omapärases võtmes. Tutvuse algul pühendasin talle tohutult oma aega, külvasin ta komplimentidega üle ning mu käitumine paistis saajale vägagi meeldivat. Ühel hetkel tajusin, et no tõesti ei ole minu tassike teed see inimene ja tõmbasin oma energiakraanid kinnipoole.

Koheselt sain teada, kui negatiivne inimene ma olen ja kuidas ma hirmsasti enesekeskseks muutusin. Vot sellised järeldused saabuvad sinu kohta, kui sa enam ei pühenda meeletus koguses aega ja energiat, et suhelda ja mingeid naisteteemasid pidevalt arutada.

Ja kuhu minu pilk siis pöördus, et ta enam sõbra peal ei puhanud? No, sinna ja tänna ja… Eks neid uusi tutvusi ikka leiab, kui oled ise sõbralik ning hea jutuga. Selle hea jutuga on muidugi ka see teema, et kaua üks inimene ikka viitsib osavalt sõnu veeretada, kui tulemust näha pole. No, tulemuseks sobiks ka see, kui naine ise otsib sind üles ning on mõnel õhtul valmis pärast filmi sinu poole jääma.

Kui see boonus julmalt ära võtta, siis lihtsalt ei ole motivatsiooni end pühendada saba ja sarvedega suhtlusele, millel pole tulevikku. Ega asjata öelda, et naise leidnud mehel pole enam aega sõprade jaoks. Prioriteedid loksuvad paika ikkagi selle inimese suunas, kelle jaoks oled sina kogu maailm ja kellele meeldib sinu lähedus.